İlhan Palut, transfer hakkında net konuştu!

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenen Çaykur Rizespor'da İlhan Palut, kazanmanın çok önemli olduğunu ama artık tüm güçleriyle transfere yöneleceklerini söyledi.

İlhan Palut, transfer hakkında net konuştu!
İlhan Palut, transfer hakkında net konuştu!
GİRİŞ 02.09.2023 00:14 GÜNCELLEME 02.09.2023 00:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her hafta daha iyi görüntü veren bir takım olduklarını belirtti.

Takım olarak Karagümrük karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden İlhan Palut, "Topla, zor bir sahada kaliteli işler yaptık. İlk yarı ve ikinci yarı takımımın oyunundan memnunum. 70. dakikadan sonra çok fazla gömüldük. Burada rakibin direkt topları seçmesinin etkisi vardı. Top bize geçince kıymetini daha iyi bilmeliydik. Daha iyi kontrataklardan faydalanabilirdik. Uzun bir süre savunarak üç puanı aldık. Kazanmak çok önemli." diye konuştu.

Taraftarın maça ilgi gösterdiğine dikkati çeken Palut, "Taraftarımız geçmiş maçlara göre daha iyiydi. Takımlarını destekledi. Onlara teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen haftalarda tamamen dolu tribünlere oynarız." şeklinde konuştu.

 "Tüm gücümüzle transfere yöneleceğiz"

Lig devam ederken transferde serzenişte bulunmanın doğru olmadığının altını çizen Palut, "Elimizdeki oyunculardan maksimum verim olmak önemli. 'Biz götürürüz. Trabzon'u yendik.' demek yok. Gerçekten transfere ihtiyacımız var. İstediğimiz tarzda oyuncuları 1 Eylül'den sonraya bıraktık. Artık tüm gücümüzle transfere yöneleceğiz. Bugün mücadeleyi ortaya koyan oyuncular, gelişmeye devam ederse sırtındaki formayı almayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • malatya balabanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Memur şehri değil herkes işinde gücünde ayakta durmwya çalışıyor az seuirci olması normal .
    Cevapla
  • orhan 8 ay önce Şikayet Et
    Rize dun cok iyi oynadi iyi takim yapmislar cok can yakar. Acayip bir taraftari var bos stad.
    Cevapla
  • Akyıldız 7 ay önce Şikayet Et
    Gelseydin neden gelmedin maça
    Cevapla
  • Şenol 8 ay önce Şikayet Et
    Bilmeden boş konuşuyorsun rizede 9 tüm araclar yolcu taşimiyorlar saat11 de köyüne nasil gitsin ondan boş sonra alayli konuşma takim cok iyi daha iyi olacak
    Cevapla
  • Yalın 8 ay önce Şikayet Et
    Son maça bak trabzon galibiyetini kutlamaya gitmişler
    Cevapla
  • Gurbetci 8 ay önce Şikayet Et
    Bu Rizeliler neden stadyuma maça gitmiyor? Yoksa Trabzonsporun maçlarına mı gidiyorlar? Sivas 1 Rize 2 taraftar yok şehir takımları içerisinde.
    Cevapla
  • KARADERELİ 8 ay önce Şikayet Et
    Maç saatlerinde sıkıntı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle