Yiğidolar takımını yalnız bırakıyor! Antalyaspor maçında...

Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek Sivasspor'da sadece 700 bilet satıldı.

Yiğidolar takımını yalnız bırakıyor! Antalyaspor maçında...
Yiğidolar takımını yalnız bırakıyor! Antalyaspor maçında...
GİRİŞ 25.08.2023 19:33 GÜNCELLEME 25.08.2023 19:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta maçında cumartesi günü saat 21.45'te sahasında Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’u konuk edecek Sivasspor’da taraftarın maça ilgi göstermemesi camiayı üzüyor.

Perşembe günü 120 ile 200 lira arasında satışa çıkan biletlere taraftarın ilgi göstermedi öğrenildi. Maça 1 gün kale sadece 700 bilet satıldı.

1 haftadır Sivaslı ünlüler başta olmak üzere, birçok sevilen ses ve sinema sanatçılarına kulübün resmi sosyal medya hesaplarından maça çağrı daveti yaptıran yönetim kurulunun satılan bilet sayısından dolayı bir hayli üzgün olduğu aktarıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 20
  • Kuş Beyinli 8 ay önce Şikayet Et
    İngiltere ve Almanya'da 2.lig maçlarında bile statlar dolu. Onlarda da yıldız oyuncu yok. Memleketine aidiyet, ekonomik koşullar ve futbol / spor kültürüyle alakalı bir durum. Zaten gelirler belli yani seyirci desteği maddi ve manevi büyük bir kuvvet ama yok. Bu kafayla Anadolu takımlarının iki yakası bir araya gelmez.
    Cevapla
  • SVS 8 ay önce Şikayet Et
    Şehir içi ulaşım 23:00 da sona eriyor maç 23:45 de bitiyor bu saatde sivazta maçmı olur bunu soran hiç kimse yok belediyemizden ricam şudur maç günleri stad önünden dört beş tane uzak mahallemiz var buralara otobüs konması lazım ki dönüş problemi ortadan kalksın
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Beceriksizlik var. Her ülkenin taraftarlari farkli. Bizim insan topla iliskisi iyi olan oyunculari sever, yada yetenekli yerli, yabanci gencleri sever. Sizde hic biri yok. Misal Moussa Marega bosta, Tanguy Coulibaly bosta, üstelik 22 yasinda, Türki Cumhuriyetlerden Özbek Jaloliddin Mashapirov bosta yada basin parayi kimsenin istemedigi Eden Hazard i transfer edin. Kuru sözle olmuyor.
    Cevapla
  • asd 8 ay önce Şikayet Et
    o paralara bılet satılırsa daha cok beklerler taraftar. kale arkası 20 olmalı en az
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    en dusuk bilet kale arkasi 120 tl. sahada kimi izlemeye bu kadar para verecrgiz? sadece 1 tane adam gibi topcu alsinlar gidelim. yonetim kendisine baksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle