Fatih Tekke: İstediğimiz oyuna çok yakındık

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "İkinci yarı oynamak istediğimiz oyuna çok yakındık. Devam edeceğiz. İki haftada puan olarak 4’ü bulmamız lazımdı. 2 de bizim için iyi. Her puan bizim için değerli" dedi.

Fatih Tekke: İstediğimiz oyuna çok yakındık
Fatih Tekke: İstediğimiz oyuna çok yakındık
GİRİŞ 19.08.2023 00:26 GÜNCELLEME 19.08.2023 00:26

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında İstanbulspor evinde karşılaştığı Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Oyunun ilk bölümünde ön alan baskısıyla 20 dakikada 2-0’u bulması gereken bizdik. Çok rahat harcadığımız 2-3 pozisyonumuz var. İkinci yarı 45 dakikada boyunca oynamak istediğimiz oyuna çok yakındık. Devam edeceğiz. Yeni oyuncular var. Katılacaklar var. Hazır olmayanlar var. İki hafta bitti. İki haftada puan olarak 4’ü bulmamız lazımdı. 2 de bizim için iyi. Her puan bizim için değerli. 2 gün dinleneceğiz. Sonrasında çok önemli Galatasaray maçı var" diye konuştu.

Tekke, duran top savunması için tekrar tekrar çalışmalarını gerektiğini söyledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.