Hüseyin Eroğlu: Galibiyetle ayrılabilirdik

Samsunspor Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Sivasspor maçının ardından, “Rakibe göre kazanmaya yakın taraf bizdik. Pozisyonları değerlendirebilseydik galibiyetle ayrılabilirdik.” dedi.

Hüseyin Eroğlu: Galibiyetle ayrılabilirdik
Hüseyin Eroğlu: Galibiyetle ayrılabilirdik
GİRİŞ 13.08.2023 23:16 GÜNCELLEME 13.08.2023 23:16

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılan Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Eroğlu, “11 yıl sonra çıktığımız ilk Süper Lig maçımızdı. İlk maçların zor olduğunu biliyorduk. Sivasspor’un da uyum içerisinde bir takımı vardı. Buraya galibiyet alabilmek için gelmiştik. İlk yarı topa sahip olan bizdik. Yaptığımız pas hatalarıyla istediğimiz pozisyonları üretmedik. Rakibin gerçekten güzel bir golü vardı ve onun dışında pozisyon vermedik. Tempomuzu artırmak zorundayız. 8 tane ilk defa oynayan oyuncumuz vardı. Rakibe göre kazanmaya yakın taraf bizdik. Pozisyonları değerlendirebilseydik galibiyetle ayrılabilirdik. Gönül isterdi ki kazanarak dönelim. Deplasmandan alınan 1 puan güzeldir. Taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik ama olmadı. Kolay değil ve lig zor bunun farkındayız. Yaptığımız değişiklikler golün beklentisini de net bir şekilde göstermeye başlamıştı. 1 gol atabildik ve berabere bitti maç. Hedefimiz ligde bu adaptasyonu geçirdikten sonra başarılı olmak” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.