Kasımpaşa'dan ayrılıp Alanyaspor'a imza attı

Corendon Alanyaspor, Kosovalı defans oyuncusu Florent Hadergjonaj ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kasımpaşa'dan ayrılıp Alanyaspor'a imza attı
Kasımpaşa'dan ayrılıp Alanyaspor'a imza attı
GİRİŞ 07.08.2023 19:32 GÜNCELLEME 07.08.2023 19:32

Alanyaspor, Kasımpaşa'dan ayrılan 29 yaşındaki sağ bek Florent Hadergjonaj'ı kadrosuna kattı. Kosovalı savunma oyuncusu kendisini 2 yıllığını Akdeniz ebine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 

Alanyaspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kasımpaşa'da oynarken bize zorluklar yaşatmıştı. Umarım bizde de aynı başarıyı gösterir. Kendisi kişilik ve karakter olarak takdir ettiğimiz bir futbolcu. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

"Başarılı olmaya geldim"

Florent Hadergjonaj ise, "Güzel sözleri için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendimi şu anda bile çok rahat hissetmeye başladım. Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Alanyaspor'u zaten takip ediyordum. İyi bir kadroya sahip olduğumuzu ve bu sezon çok iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Buraya başarılı olmaya geldim. Taraftarlarımızı da mutlu etmemiz gerekiyor. Hedefimiz bu olacak" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.