Süper Lig ekibinin başkanı, Erden Timur'dan özür diledi

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Bakambu transferinde yanlış anlaşıldığını ve bunun neticesinde Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'u arayıp özür dilediğini söyledi.

Süper Lig ekibinin başkanı, Erden Timur'dan özür diledi
Süper Lig ekibinin başkanı, Erden Timur'dan özür diledi
GİRİŞ 26.07.2023 16:52 GÜNCELLEME 26.07.2023 17:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, canlı yayında çarpıcı bir açıklama yaptı.

Yüksel Yıldırım, Galatasaray'ın Bakambu transferi ile ilgili "İlk teklifi yapan bizdik ama, arada bir sürü şey döndü. Görünen bir buçuk ama bonuslar falanlar arkada bir sürü şey. Biz nasıl verelim. Birçok isim ile görüşüyoruz. Ama imza atmadan net bir şey demiyorum. Çünkü birçok pürüz çıkıyor." ifadelerini kullanmış ve sosyal medyada tepkiler ile karşılaşmıştı.



"Defalarca özür diledim"

Konuyla ilgili düzeltme ihtiyacı hisseden Yıldırım, bu sözleriyle ilgili A Spor'a şöyle konuştu:

"Cedric Bakambu'nun transferi konusunda yanlış anlaşıldım. 15 senelik kardeşim Erden Timur ile konuştum ve defalarca özür diledim. Galatasaray'a hayırlı olsun."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Birde dik durmayın öğrenin linçten korkup kıvırma murat sancak icardinin ücreti için ne dedi çocuk bile inanmaz dedi sende söyleyip sonrada eveleyip geveleme bunların hayatı yalan zaten vergi kaçırmak için her türlü çirkefliği yapıyorlar
    Cevapla
  • sıfır3yüz46 9 ay önce Şikayet Et
    adamlar bakambu diyor sivasspor uyusun. transferde kurban pazari mantigiyla hareket ediyorlar. son gune kadar bekliyorlar ucuz oyuncu olsun diye. aldiklari oyuncular kamp gormedigi icin hic bir faydasi olmuyor.
    Cevapla
  • Antalyalı 9 ay önce Şikayet Et
    Bir insan çıkıp özür beyan ediyor. Konu kapanması gerekirken birileri çıkıp mahalle karıları gibi olmayacak şeyler söylemeye çalışıyor. Bu üslup çok çirkin, yapmayınız lütfen. Bu üslubu benimsemiş gezi vandallarına yataklık eden sözüm ona yöneticiler yokmu.!?
    Cevapla
  • malatya balabanlı 9 ay önce Şikayet Et
    Bakambu çok abartıldı . Öyle süper oyuncu değil . Ligde görülecek . Vasattan biraz iyi o kadar
    Cevapla
  • yazı/yorum 9 ay önce Şikayet Et
    Rize başganı da ali cabbar ın dümen suyuna gidiyordu. dikkat et samsun başkanı. bakambu menajerler teklif ettim Gs ye. Gs kendi talip olmadı. Gs den neredeyse beleşe taylan ı alıp bi de terbiyesizlik etmek hoş değil. ali cabbar ın durumu ortada, sen sakın ona uyma.
    Cevapla
  • Kendine gel 9 ay önce Şikayet Et
    Hiç yüz de yok sizlerde. Allah merhamet etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle