Ümraniyespor, Dejvi Bregu’yu kadrosuna kattı

Ümraniyespor, son olarak Boluspor’da forma giyen serbest oyuncu statüsünde bulunan 27 yaşındaki Arnavut futbolcu Dejvi Bregu’yu 1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Ümraniyespor, Dejvi Bregu’yu kadrosuna kattı
Ümraniyespor, Dejvi Bregu’yu kadrosuna kattı
GİRİŞ 23.07.2023 19:46 GÜNCELLEME 23.07.2023 22:09

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor, Süper Lig’e tekrar yükselmeyi hedeflerken kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İstanbul temsilcisi son olarak Boluspor forması giyen ve sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki Arnavut futbolcu Dejvi Bregu’yu 1 yıllığına kadroya dahil ettiğini bildirdi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kulübümüz, 27 yaşındaki Arnavut sol kanat oyuncusu Dejvi Bregu'yu 1 yıllık anlaşma ile renklerine bağladı. Bregu'ya hoş geldin diyor, nice başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Geri kalan sezonda Boluspor ile 1. Lig’de 31 maçta, Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, 7 gol, 5 asist katkısı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.