Volkan Demirel: Hatayspor herkesin ikinci takımı olacaktır

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Bundan sonra gittiğimiz her statta Hatayspor herkesin ikinci takımı olacaktır. Herkes bize misafirperverlik yapacaktır. Ben buna inanıyorum" dedi.

Volkan Demirel: Hatayspor herkesin ikinci takımı olacaktır
Volkan Demirel: Hatayspor herkesin ikinci takımı olacaktır
GİRİŞ 19.07.2023 12:10 GÜNCELLEME 19.07.2023 12:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Süper Lig'in yeni sezonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüm kulüplere yeni sezonda başarılar dileyen Volkan Demirel, "Biz de Hatay olarak Türk futboluna yakışır şeklide mücadele edeceğiz. Geçen sezon talihsiz bir olay yaşadık. Kayıplarımız oldu. Bizim de oradaki insanlara umut olmamız gerekiyor. Umut olmak adına da Süper Lig'de mücadele edeceğiz. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

"HATAYSPOR HERKESİN İKİNCİ TAKIMI OLACAKTIR"

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından ligin yeni sezonunda Mersin'de sahaya çıkacak olan Hatayspor'un Mersin halkından çok büyük destek gördüğünü belirten Demirel, "Onlar için lacivert-kırmızı forma yaptırdık. Her maçta desteklerini hissedeceğiz. Bundan sonra gittiğimiz her statta Hatayspor herkesin ikinci takımı olacaktır. Herkes bize misafirperverlik yapacaktır. Ben buna inanıyorum" dedi. 

"HATAYSPOR'U TEKRARDAN AYAĞA KALDIRMAK ADINA BURADA KALMAYI TERCİH ETTİM"

Hatayspor'un teknik direktörlüğünü bırakmayı düşünmediğini kaydeden Demirel, "Orayı bırakmanın benim kendi kişiliğime doğru olmadığını düşündüm. Elimden geldiğince şu an buradayım, Hatayspor'dayım. Bundan sonra hayatımın her kesiminde Hatayspor, futbol anlamında hep üste olacaktır. Orada çok insan tanıdım. Hem onları anımsatmak adına hem de Hatayspor'u tekrardan ayağa kaldırmak adına burada kalmayı tercih ettim" şeklinde konuştu.  

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Salih 9 ay önce Şikayet Et
    Sebep
    Cevapla
  • FENERBAHÇE li AKİF 9 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Volkan Demirel, başarılar. ..
    Cevapla
  • Fener 9 ay önce Şikayet Et
    Bravo be volkan gemiyi terketmedin sen
    Cevapla
  • ali13 9 ay önce Şikayet Et
    Sanane antifenerli
    Cevapla
  • ismail. 9 ay önce Şikayet Et
    Sebep ? Sanki değrem birtek hatayda oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle