Göztepe, Mame Diouf için bastırıyor

Göztepe, Süper Lig'de son olarak Konyaspor forması giyen 35 yaşındaki forvet oyuncusu Mame Diouf'u kadrosuna katmak istiyor.

Göztepe, Mame Diouf için bastırıyor
Göztepe, Mame Diouf için bastırıyor
GİRİŞ 03.07.2023 18:20 GÜNCELLEME 03.07.2023 18:20

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-kırmızılılar daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere’yi ve A. Keçiörengücü'nden ise Ogün Bayrak’ı kadrosuna katmıştı. İzmir temsilcisi geride kalan sezonda problem yaşadığı forvet hattına da takviye yapmak istiyor ve son olarak Konyaspor forması giyen Senagalli golcü Mame Diouf'u kadrosuna katmak için çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

35 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmelerde birçok konuda anlaşılırken tek sorun maaş konusunda oldu. Ortak bir miktarda karar verilmesi durumunda transferin duyurulması bekleniyor. Transferin gerçekleşmesi durumunda ise Mame Diouf, doğrudan Göztepe’nin kamp yaptığı İtalya’ya gidecek.

Öte yandan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla 29 maça çıkarken 10 gol kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.