Giresunspor umudunu son haftaya taşıdı!

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Ümraniyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Giresunspor ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Giresunspor umudunu son haftaya taşıdı!
Giresunspor umudunu son haftaya taşıdı!
GİRİŞ 03.06.2023 20:56 GÜNCELLEME 03.06.2023 21:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

HangiKredi Ümraniyespor ile Giresunspor, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda karşılaştı.

Mücadelede konuk takıma galibiyeti getiren golü 45. dakikada Rijad Bajic kaydetti.

Bu sonuçla İstanbulspor ile kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor, puanını 37'ye yükseltti. Ligden düşmesi daha önce kesinleşen HangiKredi Ümraniyespor ise 30 puanda kaldı.



Ümraniyespor: 0 - Giresunspor: 1

Stat: Ümraniye Şehir

Hakemler: Zorbay Küçük, Esat Sancaktar, Furkan Ürün

HangiKredi Ümraniyespor: Berke Özer, Popov, Glumac (Dk. 73 Yunus Emre Mertoğlu), Epureanu, Mustafa Eser, Serkan Göksu (Dk. 83 Mert Yılmaz), Sackey, Oğuz Gürbulak (Dk. 58 Onur Ayık), Lenjani (Dk. 83 Batuhan Arıcı), Umut Nayir, Kayode

Bitexen Giresunspor: Ferhat Kaplan, Hayrullah Bilazer, Arias, Kadir Seven, Faruk Can Genç, Campuzano (Dk. 66 Mejia), Görkem Sağlam, Savicevic (Dk. 85 Talha Ulvan), Doğan Can Davas (Dk. 66 Murat Cem Akpınar), Sainz (Dk. 87 Mert Han Kurt), Bajic

Gol: Dk. 45 Bajic (Bitexen Giresunspor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Oğuz Gürbulak, Dk. 10 Sackey, Dk. 58 Glumac, Dk. 77 Serkan Göksu, Dk. 87 Mustafa Eser (HangiKredi Ümraniyespor), Dk. 42 Kadir Seven (Bitexen Giresunspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Taraftar 10 ay önce Şikayet Et
    düserler insAllah
    Cevapla
  • Antepli 10 ay önce Şikayet Et
    İnşALLAH Giresun kalır istanbul düşer çünkü istanbul takımlarından bıktım, ligimiz bir zamanlar anadolu kulüpleriyle daha zevkli ve renkliydi, şimdi o heyecenı bitirdiler
    Cevapla
  • 34 43 10 ay önce Şikayet Et
    İlk macda Giresun yendi ikinci macda Galatasaray yendi bir Bir
    Cevapla
  • TR TEKTİR 10 ay önce Şikayet Et
    Harbice Nikki arkadaş sen şakamısın ?? Giresun GS yendi bu sene bilmiyorsan hatırlatıyor dedim uşak olsa nasıl yensin ?? Ne kadar harbisin bilemem ama harbi ÇAMURSUN futbol bilgi de sıfırın altında anlaşılan .
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Hadi oradan gs en son giresuna yenildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle