Kritik toplantı sona erdi! Yabancı kuralı için karar çıktı

TFF ve Kulüpler Birliği toplantısında, mevcut 14 yabancı kuralının (ilk 11'de 8+3) 1 yıl daha devam etmesine karar verildi.

Kritik toplantı sona erdi! Yabancı kuralı için karar çıktı
Kritik toplantı sona erdi! Yabancı kuralı için karar çıktı
GİRİŞ 12.05.2023 22:56 GÜNCELLEME 12.05.2023 22:56
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı, kritik toplantıda bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi yabancı kuralı olurken mevcut kuralın bir yıl daha devam etmesine karar verildi.

8+3 kuralı devam edecek

Sabah gazetesinden Fatih Doğan'ın haberine göre, mevcut 14 yabancı durumunun (8+3) 1 yıl daha sürmesi ortak fikrine varıldı.

TFF seçimi sonrası değerlendirme yapılacak

TFF'nin hazırlayıp daha önce kulüplerle paylaştığı 5 yıllık yeni sınırlama, teşvik ve düzenlene planının TFF seçimi sonrası daha ayrıntılı değerlendirilmesine karar verildi.

Pazartesi ya da salı günü resmiyete kavuşacak

Yabancı kuralı için alınan 1 yıllık uzatma kararı pazartesi veya salı günü resmi olarak da duyurulacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 46
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ali koçların, uğur dündarların olduğu kulüpte siz futbol mu, başarı mı bekliyorsunuz? Bunlardaki amaç belli değil mi? Tereddüdünüz mü var? Geçmişe dönüp bir göz atın.
    Cevapla
  • Murat 11 ay önce Şikayet Et
    Verdiğimiz milyon dolarlar yurtdışına gidiyor. Ortada hiçbir başarı yok. Devletimiz bu konuya el atmalı. 3 yabancı olmalı.
    Cevapla
  • Hsyn 11 ay önce Şikayet Et
    Acilen sayi dusurulmeli
    Cevapla
  • eseese 11 ay önce Şikayet Et
    ali koç hayal fiat oto yu yönettiği gibi fenerbahçeyi yönetiyor sonuç fiyasko her iki yönetriği şirketre itibar kaybı yaşıyor ve yavaş yavaş batıyor bence gitsin evde yatsın uyusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle