Dev derbinin VAR hakemi belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında bugün oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin VAR hakemi Serkan Tokat oldu.

GİRİŞ 30.04.2023 12:36 GÜNCELLEME 30.04.2023 15:07
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

por Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray bugün saat 19.00'da Vodafone Park'ta mücadele edecek. Karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını, Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Serkan Tokat oturacak. AVAR'da ise Atilla Karaoğlan ve Serkan Ok bulunacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray li adam bjk yi bugün param parça edecek hakemler maçtan sonra burdayım
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa sıkılmayın Galatarasaray şampiyon olmayacaksa LIGI BITIRTMEZLER. Diyorlardiya geriye düştüklerinde. NE OKDU 'DA NE DEGISTI. Yatacak yeriniz bile yok.
    Cevapla
  • yuh 1 yıl önce Şikayet Et
    Serkan Tokat nedir ya şaka mı bu gs'ı düşmanı ne kadar şaibeye adı karışmış gs'ı doğramış bariz hatalarla gsın malup olmasına sebep olan hakem varsa bir araya getirip ne amaçlıyorsunuz siz manyak mısınız? gs kesinlikle maça çıkmayıp protesto etmeli savcılığa suç duyurusunda bulunmalı bu nedir ya?
    Cevapla
  • 02 adiyamanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden TFF'ye gîtığı beli oldu Dursun beyin
    Cevapla
  • Zz12 1 yıl önce Şikayet Et
    Yatacak yeriniz yok ya, adamlar şansa kalmasın diye sizin istediğiniz 3 hakemi vermiş hala konuşuyorsunuz az utanın
    Cevapla
  • reis 1905 1 yıl önce Şikayet Et
    adamın g.saraylı olduğunu bilmeyen yok bu yüzden tarafsız olduğunu kanıtlamak için devamlı g.sarayın alehine kararlar veren bir hakem vermeselerdi daha iyi olurdu
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    kim olursa olsun galatasaryı yendirmezler çünkü pazartesi günü galatasaray fener alayı TFF gider yorulmamaları için gs kazandırırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle