Giresunspor'da Hakan Keleş kararı! Durumu netleşti

Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir karşısında 4-2’lik mağlubiyetin ardından istifası gündeme gelen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş’nin yönetimle yaptığı görüşmenin ardından durumu netleşti.

Giresunspor'da Hakan Keleş kararı! Durumu netleşti
Giresunspor'da Hakan Keleş kararı! Durumu netleşti
GİRİŞ 25.04.2023 21:30 GÜNCELLEME 25.04.2023 21:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Giresunspor'da, 4-2'lik Başakşehir yenilgisinden sonra istifa sinyalleri veren Teknik Direktör Hakan Keleş'in durumu belli oldu.

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, sosyal medya hesabından Hakan Keleş ile yan yana yürüdükleri resmi paylaşıp, "Önce çok sevmek lazım. Birlikte savaşmaya devam" ifadelerini kullandı.


Hakan Keleş’in açıklaması istifa şeklinde yorumlanmıştı

Teknik Direktörü Hakan Keleş, karşılaşmanın ardından basın toplantısında, “Bazı şeyleri konuşmak istiyorum ama takım zarar görmesin diye susuyorum. İmkansızlıklara rağmen müthiş işler yapılmasına rağmen yeterli destek görmemesi bizi üzüyor. Tribünlerde bizi üzen şeyler oldu bundan sonrası için yönetimle oturup konuşacağız” ifadelerini kullanmış, Keleş’in bu açıklaması istifa sinyali verdi yönünde değerlendirilmişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Her mağlubiyetten sonra "vefa nedir?" unutup "hoca istifa" diyen ucuzlukçulara inat, eldeki kısıtlı imkanlarla en iyisini yapmaya çalışan Hakan Hocamızı bırakmayız.
    Cevapla
  • Abdülselam Sancar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kowası diye bir kazma var onu ne dıye oynatır takım resmen 1 kişi eksik oynuyor
    Cevapla
  • Adem Şenlikoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tek o mu .takımda 1.5 futbolcu var gerisi PTT Ligi'nde bile hiçbir takımda oynayamaz ,hocaya üç tane topçu alsalar böyle olmazdi
    Cevapla