Süper Lig'de bir hoca daha istifa etti!

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, ligin bitimine kısa süre kala yönetime istifasını sundu.

GİRİŞ 25.04.2023 15:27 GÜNCELLEME 25.04.2023 21:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Süper Lig takımı Bitexen Giresunspor'da dün alınan 4-2 Medipol Başakşehir mağlubiyetten sonra flaş bir gelişme yaşandı. Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, başkan Nahid Yamak'a istifasını sundu.

Keleş'i kararından döndürmek için eski bakan Nurettin Canikli ve şehrin ileri gelinleri aradı ve görüşme yaptı. 

1. Lig'de şampiyonluk yaşadı

Teknik Direktörlük kariyerine 2018-2019 sezonunda Süper Lig takımı Sivasspor'da başlayan ve ardından 2020'de Bitexen Giresunspor'a giden Hakan Keleş, 2020-2021 sezonunda takımını Süper Lig'e taşıdı. 

Keleş yönetiminde, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'de aldığı sürpriz sonuçlarla dikkat çeken Çotonaklar ligde kaldı ve yoluna devam etti. 

Hakan Keleş'in performansı

51 yaşındaki teknik adam bu sezon Karadeniz temsilcisinin başında çıktığı 32 maçta 8 galibiyet, 9 beraberlik ile 15 mağlubiyet elde etti ve 1.03 puan ortalamasını tutturdu. 

KAYNAK: AJANSSPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Hadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler hocam bu imkanlarla bu kadar. Sizi anlıyorum.
    Cevapla
  • GÜRAY ÖZER 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan keleşi severiz ama kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın giresunspor
    Cevapla
  • Hüsamettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha 2 tane hükmen galibiyeti var. O puanlar gelince durum çok farklı olur. Bence dere geçerken at değiştirmek olmaz. Hoca göreve devam etmeli.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    O iki hükmen galibiyeti rakibi İstanbulspor da alacak unutmayın, Giresunspor bu hafta sonu İstanbulspor a yenilmesin ligde kalır...
    Cevapla
  • Ahmet orman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligin şu son haftalarinda istifa edip sorumluluk almaktan vazgecen kişi antrenorlugude bıraksın .kadro zayıf Keles napsin.
    Cevapla
  • Ahmet orman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligin şu son haftalarinda istifa edip sorumluluk almaktan vazgecen kişi antrenorlugude bıraksın .kadro zayıf Keles napsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle