Galatasaray ve Trabzonspor'dan Filistin için 1 Ocak çağrısı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Galata Köprüsü'nde düzenlenecek Filistin yürüyüşü için çağrıda bulundu.

GİRİŞ 30.12.2025 23:39 GÜNCELLEME 31.12.2025 08:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Milli İrade Platformu tarafından Filistin'deki katliama "dur" demek için 1 Ocak'ta Galata Köprüsü'nde düzenlenmesi planlanan yürüyüşte olacaklarını söyledi.

Kulübün ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından videolu çağrı yapan Özbek, "Sevgili Galatasaraylılar, Gazze'de yaşananlar insanlığın bir vicdan sınavıdır. Bu sessizliğe alışmayacağız. Zulme karşı omuz omuza insanlık için aynı safta buluşuyoruz. 1 Ocak sabahı Galata Köprüsü'nde mazlumun sesi olmak için oradayız." diye konuştu.

TRABZONSPOR DA ÇAĞRIDA BULUNDU

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Milli İrade Platformu tarafından Filistin'deki katliama "dur" demek için 1 Ocak'ta Galata Köprüsü'nde düzenlenecek yürüyüş için destek çağrısında bulundu.

Kulübün sosyal medya hesabından "Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin'i unutmuyoruz" sloganıyla yapılan paylaşımda Doğan, 1 Ocak'ta Galata Köprüsü'nde düzenlenmesi planlanan yürüyüş için taraftarlara çağrıda bulundu.

Doğan, mesajında, "Ateşkes dediler ama Gazze'de sabahlar hala bombalarla doğuyor. Bu bir yürüyüş değil, bu bir duruş. Trabzonspor camiası olarak zulmün karşısında mazlumun yanındayız. Tüm camiamızı, taraftarlarımızı 1 Ocak sabahı 08.30'da Galata Köprüsü'nde buluşmaya çağırıyorum. Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin'i unutmuyoruz." ifadelerini kullandı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İki büyük takımı kutluyorum...
    Cevapla
  • asım 1 ay önce Şikayet Et
    Niyet okumaları bırakın. FB ve BJK dan da açıklama bekliyoruz...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    2 kardeş kulübün gündem saptırma faaliyeti.
    Cevapla
  • Zaza12 1 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler inşallah gür bı ses çıkar mazlum Filistin için
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    GS suistimal yapmaya devam yedikleri haltlarin üstünü örtmeye çalışıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle