Borini'den transfer itirafı: Büyük bir teklif aldım...

Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini, “Ocak ayında da büyük bir teklif aldım bazı takımlardan. Gitme zamanının doğru olmadığını düşündüm. Sezon sonunda kontratım bitiyor.” dedi.

Borini'den transfer itirafı: Büyük bir teklif aldım...
Borini'den transfer itirafı: Büyük bir teklif aldım...
GİRİŞ 23.04.2023 22:53 GÜNCELLEME 23.04.2023 23:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında Galatasaray ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmada 2 gol atarak Fatih Karagümrük’ün 1 puan almasında büyük pay sahibi olan Fabio Borini, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zor bir deplasmandan puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu aktaran Borini, “İyi bir maç oldu bizim için. Ani çıkışlara çok fazla çalışmıştık. İlk yarıda bunun meyvelerini aldığımız için mutluyuz. Bu tip bir oyunu, böyle bir atmosferde oynamak da bizi mutlu ediyor. Fenerbahçe karşısında da bunu yapmıştık. Buradan puanla ayrıldığımız için mutluyum. Takım arkadaşlarım iyi bir mücadele verdi. İyi bir şekilde bugünü kapattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

“AVRUPA KUPALARI ŞU AN BİZİM İÇİN ZOR BİR HEDEF”

Avrupa kupalarına katılma şanslarını da değerlendiren İtalyan oyuncu, “Şu an zor bir hedef bizim için çünkü önümüzde çok güçlü takımlar var. Sezon başında bu hedefle yola çıktık ama bazı işler rayında gitmedi. Orada bir hemen bir kafa değişikliği yaptık. Maç maç bakmaya başladık. Sonunda da bunun meyvelerini aldık. Şu an bu hedefi biraz zor görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“OCAK AYINDA BÜYÜK BİR TEKLİF ALDIM”

Kişisel olarak iyi bir form grafiği yakaladığını belirten tecrübeli oyuncu, haziran ayında kontratının sona ermesiyle ilgili olarak, “Bu performansımla, çalışmalarımın meyvesini alıyorum. İyi bir sezon geçiriyorum. Ocak ayında da büyük bir teklif aldım bazı takımlardan. Gitme zamanının doğru olmadığını düşündüm. Sezon sonunda kontratım bitiyor. Haziran ayında menajerimle oturup görüşeceğiz. Neler yapabileceğimize bakacağız. Kendim ve ailem için en iyisini seçmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.

İtalyan oyuncu, Ocak ayında kendisine gelen teklifin Fenerbahçe'den olmadığını belirtti. 

Borini, maçtaki penaltı pozisyonlarının tartışılmasıyla ilgili olarak ise “Büyük statlarda büyük takımlara karşı oynadığınızda bunlar hep olur” ifadesini kullanarak sözlerini noktaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenere gidecek. Yazin bi kenara. Gecen fenerle oynadigi maca geri bakin?? O yuzden hoca bunu cikartiyor. Pas atmiyor uzakta daglara taslara sut cekiyor
    Cevapla
  • Polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir kartal olur beşiktaş a çok ama çok yakışır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ye yakışır
    Cevapla
  • Kaleli 1 yıl önce Şikayet Et
    Alın alın mundar etmediğiniz bir bu kalmıştı
    Cevapla