Fatih Tekke, Trabzonspor iddialarına açıklık getirdi

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Başakşehir maçının ardından konuştu. Tekke, “Trabzonspor’dan herhangi bir teklif almadım. Şu an tek düşüncem İstanbulspor’un ligde kalması" dedi.

Fatih Tekke, Trabzonspor iddialarına açıklık getirdi
Fatih Tekke, Trabzonspor iddialarına açıklık getirdi
GİRİŞ 15.04.2023 19:16 GÜNCELLEME 16.04.2023 13:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Başakşehir ile karşılaşan İstanbulspor, rakibini 1-0’lık skor ile mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Zor bir karşılaşma oldu. Ama sonuç çok güzel oldu. Son üç haftadır istediğimiz oyunu oynayıp sonuca ulaşamıyorduk. Bugün yine rakibe topu bırakarak başladık. Çünkü Başakşehir, ekip olarak bizden daha kaliteli ayaklara sahip. Bugün ilk kez kenarda gergindim. Bu 3 puan hayati değere sahipti. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Trabzonspor'dan teklif aldı mı?

Trabzonspor'dan teklif alıp almadığı hakkında sorulan soruyu da cevaplayan Fatih Tekke, "Trabzonspor’dan herhangi bir teklif almadım. Şu an tek düşüncem İstanbulspor’un ligde kalması. Bunun için çabalıyoruz. Oyuncularımı, takımımı seviyorum. İstanbulspor ile yolumuza devam edip ligde kalmak için savaşacağız. Ülkemizde başarı tanımı çok göreceli. Başarılı olduğunuz veya başarısız olduğunuzda kimse elinizdeki malzemelere odaklanmaz. Herkes neticeye bakar. Bu durum daha bilinçli insanların futbol camiasında görev almaya başlamasıyla değişecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    TS a gelmesi için daha pişmesi gerekli geçmişine bakıp başa getirmek kötü sonuçlar doğurabilir
    Cevapla
  • Talha 76 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl başarılı ligde kalma mücadelesi veriyor
    Cevapla
  • Antartikali 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni bekliyoruz Kralll
    Cevapla
  • ormancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bumu başarılı teknik adam
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı teknik adamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle