Caner Erkin bunu beklemiyordu!

Caner Erkin düzenli forma şansı bulmak adına tercih ettiği Başakşehir'de adeta kâbusu yaşıyor. Belözoğlu'nun gözüne giremeyen deneyimli sol bek, yedek kulübesine hapsoldu.

GİRİŞ 09.04.2023 09:53 GÜNCELLEME 09.04.2023 13:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Caner Erkin, Fatih Karagümrük'ten sürpriz bir şekilde ayrılmasının ardından Başakşehir'in yolunu tutmuştu. Avrupa'dan da talipleri olan Caner Erkin, düzenli forma giymek için İstanbul ekibini tercih etmişti ancak tecrübeli futbolcunun dünyası başına yıkıldı.

CANER ERKİN AVRUPA'YA GİTMEYİP BAŞAKŞEHİR'İ SEÇTİ

Karagümrük sonrası Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündemine gelen Caner Erkin'e Mallorca ve Getafe başta olmak üzere bazı Avrupa ekipleri talip olmuştu. İstanbul'daki düzenini bozmak istemeyen ve düzenli forma şansı bulmayı hedefleyen Caner Erkin'in tercihi Başakşehir olmuştu.

CANER ERKİN'İN TÜM PLANLARI ALTÜST OLDU

Ancak Caner Erkin'in kariyeri hiç de planladığı gibi gitmiyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun gözüne giremeyen deneyimli sol bek adeta unutuldu. Şu ana kadar Turuncu-Lacivertlilerde sadece 4 dakika süre alabilen Caner Erkin, yedek kulübesinden çıkamaz hale geldi.

SEZON SONUNDA VEDA

Caner Erkin'in Başakşehir tercihi sebebiyle büyük bir pişmanlık yaşadığı belirtiliyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki futbolcunun kariyerine Başakşehir'de devam etmemesi bekleniyor.

LİGİN İLK YARISINA DAMGA VURMUŞTU

Süper Lig'in ilk yarısında Karagümrük formasıyla 12 maça çıkan Caner Erkin 6 asistlik katkı vermişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Acı bitiş! 1 yıl önce Şikayet Et
    Ikinci lig yada jübile...!
    Cevapla
  • Bebeto 1 yıl önce Şikayet Et
    Trişka artık yani bişey beklememek lazım bundan, para
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ele ayağa dusmaden yeter demelisin
    Cevapla
  • ramazan arıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    caner erkin elli orta yapınca biri bile gol olmuyor, çünkü bu ortaları bir türlü pasa çeviremedi. mesela beşiktaşlı rıdvan daha az sayıda orta yapmasına rağmen daha çok gol oluyordu.
    Cevapla
  • ZERDALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah ne kariyer... 34 ünden sonra düşünmüyor ha... yaş geçti artık... gittiği takımlara ne faydası oldu ki
    Cevapla