Süper Lig'den teklifler alan Volkan Demirel kararını verdi!

Hatayspor'un ligden çekilmesi sonrası kabuğuna çekilen Volkan Demirel, tekliflerin ciddi boyuta ulaşmasının ardından kesin kararını verdi.

GİRİŞ 30.03.2023 15:21 GÜNCELLEME 30.03.2023 16:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Teknik direktörlük kariyerine başarılı bir giriş yapan Volkan Demirel, Fatih Karagümrük sonrası Hatayspor'u da bambaşka bir kimliğe büründürmüştü. Deprem felaketinin ardından Hatayspor'un ligden çekilmesiyle boşa çıkan Volkan Demirel, Süper Lig'den teklifler aldı.

Deprem bölgesindeki özverili tavrıyla taraflı tarafsız herkesin alkışladığı Volkan Demirel, Süper Lig'den aldığı teklifler ciddiye binince nihai kararını verdi. Felaket döneminde psikolojik ve duygusal açıdan son derece yıpranan Volkan Demirel, sezonu takım çalıştırmadan tamamlama kararı aldı.

VOLKAN DEMİREL YENİ SEZONDA YENİ MACERAYA ATILACAK

Deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya devam ederken Volkan Demirel de maddi, manevi desteğini sürdürüyor. Volkan Demirel'in 2023-24 sezonunda yeni bir maceraya atılacağı öğrenilirken, bu sezon için ilerleyen dönemde gelecek teklifleri de reddedeceği öğrenildi.

HATAYSPOR'U DİPTEN ALDI

Volkan Demirel ligin son sırasından aldığı Hatayspor ile toplam 16 maça çıktı. 41 yaşındaki teknik adam bu süreçte 6 galibiyet, 6 yenilgi ve 4 beraberlik elde etti. Volkan Demirel böylece maç başına 1,38 puan ortalaması yakaladı.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Abdi 11 ay önce Şikayet Et
    Cilala parlat. Milli takımı terketmiş bir adamı millete mal etmeye çalışmayın. Ağlamış da yardım istemiş de vs vs vs. Karakter yoktu bunda Türk Futboluna verdiği zararları unutmayacaz. Sabri ile bir olup insanları birbirine düşman etti bunlar...
    Cevapla
  • Sualp 11 ay önce Şikayet Et
    Hayatın boyunca çirkeflik yap sonra bir selfie ile gönüllere taht kur.. Dünyanın en iyi insanı ol.. Burası Türkiye
    Cevapla
  • Hatay31 11 ay önce Şikayet Et
    Neyimizi bambaşka kimliğe bürüdü acaba, dipten aldı zaten yine dipteydik sondan ikinci olmak mı başarı? Birileri hatayı unutup volkanı parlatma derdine düşmüş belli
    Cevapla
  • skoc 11 ay önce Şikayet Et
    Konyaspor alsaydı keşke.
    Cevapla
  • Gebeș Savașcısı 11 ay önce Şikayet Et
    6 galibiyet, 6 yenilgi, 4 beraberlik nesi güzel bunun be. 5 gol attık hala 3, 2 yeniliyoruz, anlamadım bu iși.
    Cevapla