Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Talisca açıklaması!

Adı Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'la anılan Brezilyalı yıldızın transferi için Başkan Murat Sancak net konuştu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Talisca açıklaması!
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Talisca açıklaması!
GİRİŞ 30.03.2023 09:41 GÜNCELLEME 30.03.2023 09:41

Gidecek mi kalacak mı derken Anderson Talisca'da yeni bir gelişme yaşandı. Adı Süper Lig ekipleriyle de anılan başarılı futbolcunun transferine dair resmi açıklama geldi. Süper Lig ekibinin başkanı, Anderson Talisca transferi için net konuştu.

ANDERSON TALISCA İDDİALARINA NOKTA KOYULDU

Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca transferine dair neredeyse her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra Adana Demirspor'a da yazılan Anderson Talisca için kulüp cephesinden net bir açıklama geldi.

BAŞKANDAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Başkan Murat Sancak, Anderson Talisca iddialarına son noktayı koyarken, oyuncuyla ilgilenmediklerini duyurdu. Ajansspor'a konuşan Sancak, Anderson Talisca'nın maliyetine vurgu yaptı ve transferin imkansızlığına değindi.

ANDERSON TALISCA TRANSFERİ İMKANSIZ

"Anderson Talisca ile ilgilenmedik. Bitmeyen paramız yok" diyen Sancak, Brezilyalı yıldızla ilgili çıkan haberleri keskin bir dille yalanladı.

Anderson Talisca bu sezon Suudi Arabistan liginde çıktığı 15 maçta 14 gol atma başarısı gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.