Ali Koç'tan flaş açıklamalar! Play-off ve yeni yabancı sayısı

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Süper Lig'de play-off söylentileri ve yeni yabancı sayısı kuralı hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan flaş açıklamalar! Play-off ve yeni yabancı sayısı
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! Play-off ve yeni yabancı sayısı
GİRİŞ 29.03.2023 18:52 GÜNCELLEME 29.03.2023 18:52
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, vakıfın toplantısının ardından Süper Lig'de play-off kuralının uygulanıp uygulanmayacağı ve yeni yabancı sayısı kuralı hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Böyle bir değişiklik ne kadar mantıklı"

Başkan Koç gündemdeki play-off konusu hakkında, "Play-off konusu, basında gündeme geliyor. Burada etraflıca bir tartışma olmadı. Sezonun önemli bölümünün bittiği noktada, böyle radikal bir değişikliğe gitmek ne kadar mantıklı, emin değilim." dedi. 

"17 Nisan'da bir toplantımız olacak"

Gelecek sezon yabancı sayısının kaç olacağıyla ilgili konuşan Ali Koç "17 Nisan'da muhtelif konularda bir istişare toplantımız olacak. Yabancı kuralında bizim arzumuz, bu son transfer penceresinde bu konunun netlik kazanması, 5 yıl boyunca uygulanması, biz de ona göre planlarımızı yapalım. Bizim gibi diğer kulüpler de önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyorlardır. Pek çok kulüpte sözleşmesi bitmiş oyuncular var. Görünen o ki, önümüzdeki sezona uygulanabilecek somut bir model yok. Bizim acelemiz yok. Bununla ilgili bir çalıştay yaptık, federasyona görüşlerimizi ilettik. Federasyon bir çalışma yaptı, bize sunacak. O çalışmalar çerçevesinde 2024-2025 sezonu olarak tahmin ediyorum, nasıl 5 yıllık planlama kararlaştırıp uygulanacak." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 25
  • Öner 11 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç istifa. Yeter artık.
    Cevapla
  • La havle 11 ay önce Şikayet Et
    GS yabancı takımları yenmek için kurulmuş bir takım Ali Şen başkan olana kadar ondan sonra iç düşmanlar türemiş baş düşman bjk nin başkanları en son üç harfli Ler düşman olmuş lan a k ş millet ölmüş ellibin kişi ölmüş siz hala bedava işlerin peşinde koşuyorsunuz Allah ikinizinde belasını versin inşallah
    Cevapla
  • Anlatayım 11 ay önce Şikayet Et
    Evet, fransızların kurduğu bir takım. Ilk yöneticileri nedense yarısından fazlası yahudi olmaları. Beşiktaş'ın düşman olma sebebi fransıza karşı göğüsünde ay yıldız arma ile çıkmak, yabancı takımları yenmek.
    Cevapla
  • Cezeri 11 ay önce Şikayet Et
    Yabancı sayısı 6'ya düşmeli, hem cari açık yaratıyor hem de memleket gencinin gelişmesini engelliyor.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 11 ay önce Şikayet Et
    Top. Sizin. Aklınızı. Almış.
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Bir futbol maçı yapılıyor, pas veren yabancı, golü atan yabancı golü yiyen yabancı x takım kazanıyor y takım kaybediyor, biz de tv de yabancı kanala para verip seyrediyoruz. Sonra bizim takım kazandı diye seviniyoruz. Bu ülkenin gençleri olarak da alkışlıyoruz. Sonra asgari ücretle iş arıyoruz. Gerçek kazanan yabancı futbolcular ve yabancılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle