Kulüpler Birliği, Ali Koç Başkanlığında toplanacak

Kulüpler Birliği, gündemde yer alan konularla ilgili yarın toplantı yapacak. Toplantının ana maddesi ise ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın kalan maçlarında hükmen mağlup sayılıp sayılmaması olacak.

Kulüpler Birliği, Ali Koç Başkanlığında toplanacak
Kulüpler Birliği, Ali Koç Başkanlığında toplanacak
GİRİŞ 28.03.2023 20:35 GÜNCELLEME 28.03.2023 20:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kulüpler Birliği, gündemde yer alan konularla ilgili yarın toplanıyor. Toplantının ana maddesinde ise ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın kalan maçlarında hükmen mağlup sayılıp sayılmaması masaya yatırılacak.

Ülkemizde 6 Şubat'ta meydana gelen deprem facialarının ardından afetin en şiddetli hissedildiği yerlerden olan Hatay ve Gaziantep şehirlerinin takımları Hatayspor'la Gaziantep FK Süper Lig'den çekilme kararı almıştı.

Gelişme üzerine TFF, kalan maçlarda iki takımın hükmen mağlup sayılmasına karar vermişti.

Kulüpler Birliği Ali Koç başkanlığında toplanacak

Bu konu hakkında Kulüpler Birliği Vakfı, çarşamba günü saat 14.00'te Ali Koç başkanlığında bir araya gelecek.

Toplantıda Beşiktaş'ın ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın kalan maçlarında hükmen mağlup sayılmasına yönelik itirazı masaya yatırılacak.

Ortak bir karar verilirse TFF'ye gidilecek

Tüm kulüplerin bu konu hakkındaki görüşlerini yarın dile getireceği, burada ortak bir karar alınması halinde TFF'ye gidileceği öğrenildi.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    Oynanmayan maçın skoru nasıl 3-0 tescil ediliyor. Yok hükmündeki maça 0 puan verilmeli kalan maçları da oynasalardı. O zaman neymiş Lig başından değerlendirmeyi alacaksın
    Cevapla
  • Yalkavuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Verin 8 tasin yalama şekerini
    Cevapla
  • Türkiye 81 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatayspor ve Gaziantep 2. yarı maçları için; Her takıma (0) sıfır puan verilmelidir.
    Cevapla
  • ilker kırdar 1 yıl önce Şikayet Et
    federasyonun verdiği karara beşiktaş dahil herkes saygı duymalıdır uefa son kararı federasyona bırakmıştır tff de son kararını vermiştir
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol çoktan zıvanadan çıktı. Futbol çok büyük zaman hırsızı, zaman katili. Dünya ve ahiret güzellikleri için yatırımlar gerekli. Her şey Allah'a cc secde ile namaz ile başlar. Allah'a cc secde etmeyen azailin nasıl iblis nasıl şeytan olduğu orada. Kendi kendimizi kandırmayalım lütfen. Futbol özellikle gençlerin sağlıklı yaşaması organizesi olmalı. Kulüplerde alkol içkiye son.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle