Ömer Faruk Beyaz için sürpriz Fenerbahçe iddiası!

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifini kabul etmeyerek 2021 yazında Bundesliga ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz için Almanya'da işler iyi gitmedi. Genç oyuncu yeniden Fenerbahçe'ye dönmek istiyor.

GİRİŞ 24.03.2023 13:05 GÜNCELLEME 24.03.2023 14:08
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe altyapısından büyük umutlarla çıkan daha sonra kulübün yeni sözleşme teklifini kabul etmeyerek 2021 yazında bedelsiz olarak Bundesliga ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz, kendini yeniden ispat etmek istiyor.



ALMANYA MACERASI PARLAK SÜRMEDİ

Almanya'da büyük bir hayal kırıklığı yaşayan genç orta saha, burada istediği çıkışı yapamadı. 2021-2022 sezonunda A Takımda forma şansı bulmakta oldukça güçlük çeken Ömer Faruk, yalnızca 5 karşılaşmada görev aldı. 

 2022-2023 sezonunun başında tecrübe kazanması için Almanya 2. lig takımlarından Magdeburg'a kiralanan 19 yaşındaki futbolcu, burada da beklediği süreleri alamadı ve ara transfer döneminde kiralık sözleşmesi feshedilerek Stuttgart'a döndü.

FENERBAHÇE'YE DÖNMEK İSTİYOR

Almanya'da yaşadığı büyük hayal kırıklığı sonrası Ömer Faruk Beyaz'ın Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği ve menajerlerin, 19 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertliler ile temasa geçtiği ifade ediliyor.

Genç oyuncu, altyapısından çıktığı Fenerbahçe'de kendini yeniden kanıtlamak istiyor.  Stuttgart'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ömer Faruk Beyaz'ın piyasa değeri 700 Bin Euro olarak gösteriliyor.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    verin Samsunspor a oynasın.....
    Cevapla
  • Aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas belediyeye gel
    Cevapla
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarı olarak kesinle bu çocuğu takımda görmek istemem. giderken benim ahımı aldı... iflâh olmaması bu yüzden..
    Cevapla
  • Isa 1 yıl önce Şikayet Et
    Şişirip Şişirip pazarlardan sonu hüsran olur.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    O İŞ BİTMİŞTİR... YALLAh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle