Hatayspor'da bir ayrılık daha

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık deprem felaketlerinin ardından liglerinden çekilen Hatayspor ve Adanaspor'un oyuncuları başka kulüplere gitmeye devam ediyor.

Hatayspor'da bir ayrılık daha
Hatayspor'da bir ayrılık daha
GİRİŞ 17.02.2023 11:18 GÜNCELLEME 17.02.2023 11:18

Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor'dan sol bek Kaan Kanak ve 1'inci Lig'de yer alan Adanaspor'dan orta saha Burak Çoban'la anlaşma sağladı.

İki oyuncunun da sezon sonuna kadar siyah-beyazlı formayı giyeceği bildirildi.

Ankaragücü'nde profesyonelliğe imza atan Kaan, bu sezon Süper Lig'de 17 maçta Hataypor forması terletip bir kez fileleri sarstı.

Almanya'nın Stuttgart ekibinde futbola başlayan gurbetçi Burak ise Memmingen, Illertissen ve Ulm 1846'da görev yaptıktan sonra Türkiye'ye geldi. İlk olarak Turgutluspor'da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, Afyonspor ve Adanaspor'da oynadı.

Burak Çoban bu sene Adanaspor'la 22 lig maçına çıktı ve 4 kez gol sevinci yaşadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.