Gulbrandsen'den TFF'ye tepki! "Aklım almıyor"

Adana Demirspor'un yıldızı Fredrik Gulbrandsen, 10 ilimizi vuran deprem sonrası TFF'nin ligleri 1 hafta ertelemesine tepki gösterdi.

Gulbrandsen'den TFF'ye tepki! "Aklım almıyor"
Gulbrandsen'den TFF'ye tepki! "Aklım almıyor"
GİRİŞ 08.02.2023 10:58 GÜNCELLEME 08.02.2023 10:58
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Deprem anını yaşayan Fredrik Gulbrandsen öleceğini düşündüğünü söylerken, "'1 hafta!' Bir çok insan depremden dolayı yaşam mücadelesi verirken biz nasıl futbol oynayacağız? Aklım almıyor! Hala travmanın etkisi altındayım." ifadelerini kullandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran depremde Adana'da bulunan Adana Demirsporlu Fredrik Gulbrandsen, o anlarda yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşırken Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi.

Adana

"AKLIM ALMIYOR!"

TFF'nin ligleri 1 hafta ertelemesine tepki gösteren Gulbrandsen, "Federasyon, ligleri 1 hafta tatil etme kararı aldı. '1 hafta!' Bir çok insan depremden dolayı yaşam mücadelesi verirken biz nasıl futbol oynayacağız? Aklım almıyor! Hala travmanın etkisi altındayım. Hala o anları düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"BİNANIN ÜSTÜME ÇÖKECEĞİNDEN EMİNDİM"

Gulbrandsen yaşadıklarını da anlatırken, "15. kattaki dairemde uyuyordum. Uyandığımda 'evet, artık sonum geldi' diye düşündüm. Kapıya doğru emeklerken binanın üstüme çökeceğinden emindim. Ancak çok şanslıydım ki sağ kurtulabildim. Birçok insanın neler hissettiğini hayal bile edemiyorum. Kalbim sizlerle." denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 60
  • Alaattin 1 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayda şu ortamda 24 milyon Euroya topçu transfer haberi paylaşıyor. yazıklar olsun
    Cevapla
  • İGOR TUDOR 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayat bir şekilde normale dönmeli. Okullar, işler, güçler vs kimse kalkıp 1 yıl boyunca yas tutamaz. Fırıncı nasıl gidip fırını açıyorsa okullar da açık olacaksa onlar da tabiki kendi işlerine bakacaklar. Hiçbir şey yapmayıp eve kapanmak insanı daha da kötü yapar. HAYAT DEVAM EDİYOR SONUÇTA. HAYAT NORMALE DÖNMELİDİR.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF ligleri tamamen iptal etmelidir.
    Cevapla
  • Mehmet konik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon iptal olması lazım bu enkaz 1 haftada kalkarmi yaralar kalkarmi futbol çok önemli değil olsa ne olur olmasa ne olur sanki futbol var
    Cevapla
  • Millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Topun arkasında koşmak depremzedeyi kurtarmaya koşmaktan daha önemli değildir maçlar bir ay sonra da oynanır
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklı olan bu sezonki maçları iptal eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle