Eyüpspor'da tutunamadı! Süper Lig ekibine kiralandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden HangiKredi Ümraniyespor, Spor Toto 1. Lig takımı Eyüpspor'dan Jesse Sekidika'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Eyüpspor'da tutunamadı! Süper Lig ekibine kiralandı
Eyüpspor'da tutunamadı! Süper Lig ekibine kiralandı
GİRİŞ 17.01.2023 17:24 GÜNCELLEME 18.01.2023 14:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden HangiKredi Ümraniyespor, Spor Toto 1. Lig takımı Eyüpspor'dan Jesse Sekidika'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Eyüpspor takımından 26 yaşındaki kanat oyuncusu Jesse Sekidika'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Sekidika'ya 'hoş geldin' diyor, nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'de Eskişehirspor, Konyaspor ve Galatasaray formaları giyen Nijeryalı futbolcu, sezonun ilk yarısında Eyüpspor'da 9 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi. Sekidika, ligde 2, kupada 1 gol kaydetti.

Eyüpspor'da istediği performansı sergileyemeyen ve 1. Lig'de tutunamayan Sekidika'nın Süper Lig'e transfer yapması dikkat çekti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu, GS'ye gelen Sekidika'mı?
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Saça Boaye den daha iyi sağ bek olurdu. Raşikadan çok eksiği yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 1 ligden süper lige transfer olmuş tutunamadı demek ne demek niri bu ediyöre öğretsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber ikinci paragrafta yön değiştirmiş
    Cevapla
  • anlamadım 1 yıl önce Şikayet Et
    adam alt ligeki takıma mı transfer olmuş üst lig deki takıma mı Ümraniyespor süperlig de eyüp alt ligde sanki tersi olmuş gibi haber yapılmış ben anlamadım nasıl bir haber bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle