Fenerbahçe'nin gözdesini Başakşehir kapıyor!

Başakşehir, bir dönem Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Fedor Smolov'u kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

Fenerbahçe'nin gözdesini Başakşehir kapıyor!
Fenerbahçe'nin gözdesini Başakşehir kapıyor!
GİRİŞ 13.01.2023 09:34 GÜNCELLEME 14.01.2023 00:38

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'yi Lazio'ya sattıktan sonra Fedor Smolov ile ilgilenmişti. Muriqi'nin ardından Fenerbahçe'nin kiralamak istediği ancak başarılı olamadığı Fedor Smolov yıllar sonra Süper Lig'e geliyor.

VEDAT MURIQI'NİN YERİNE SMOLOV İSTENMİŞTİ

Vedat Muriqi'den 20 milyon euro kazanan Fenerbahçe buna rağmen Smolov transferini bitirememiş ve nihayetinde oyuncudan vazgeçmişti. 32 yaşındaki futbolcunun adı bir kez daha Süper Lig ekipleriyle anılır oldu.

BAŞAKŞEHİR 4 MİLYON EUROYU MASAYA KOYDU

Smolov için bu kez devreye giren kulüp ise Başakşehir oldu. Turuncu-Lacivertliler deneyimli golcü için 4 milyon euroyu gözden çıkardı. Dinamo Moskova ile 1,5 yıl daha sözleşmesi olan oyuncunun kulübüyle temaslar sürüyor.

FEDOR SMOLOV'UN İSTATİSTİKLERİ

Fedor Smolov bu sezon çıktığı 20 maçta 9 gol, 5 asistlik katkı verdi. 1.86 boyundaki golcünün piyasa değeri 5 milyon euro. Bugüne kadar 45 kez Rusya Milli Takım forması da giyen Smolov 16 maçta rakip fileleri havalandırmıştı.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.