Selçuk İnan'dan sert sözler: Net bir hakem hatası, eminim!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Beşiktaş maçı sonrası "Biz de yıllarca futbol oynadık. Bu bir kural hatası değil ama net bir hakem hatası. Buna eminim çünkü sakat oyuncu dışarıdayken oyunu başlatması beklenmez hakemlerden." dedi.

Selçuk İnan'dan sert sözler: Net bir hakem hatası, eminim!
Selçuk İnan'dan sert sözler: Net bir hakem hatası, eminim!
GİRİŞ 07.01.2023 21:53 GÜNCELLEME 07.01.2023 21:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa, Süper Lig'in 18. hafta maçında deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu.

Konuk takımda teknik direktör Selçuk İnan mücadele sonrası yayıncı kurulula konuştu.

Selçuk İnan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Maç düşündüğümüz gibi başladı"

"Maç düşündüğümüz gibi başladı. Beşiktaş'ın baskıyla başlayacağını biliyorduk. Kaptığımız toplarla fazla oyuncuyla pas yaparak pozisyona gireceğimizi de biliyorduk. Nitekim tam bunlar gerçekleşmeye başlamıştı ki Hadergjonaj'ı kaybettik, sakatlandı. Pozisyonlar yakaladık değerlendiremedik. Değerlendiremediğiniz zaman maalesef böyle sonuç sizi üzebiliyor. Takım çok iyi koştu çok iyi mücadele etti ama ne yazık ki skor olarak karşılığını alamadık. O yüzden üzgünüm biraz.

"Net bir hakem hatası"

"Biz de yıllarca futbol oynadık. Bu bir kural hatası değil ama net bir hakem hatası. Buna eminim çünkü sakat oyuncu dışarıdayken oyunu başlatması beklenmez hakemlerden. Bu hakemlere gösterilir, öğretilir diye biliyorum. Bu çok önemli bir hakem hatası. Maalesef hakemlerimiz o kadar büyük bir baskı altında ki her hafta her maçtan sonra dört büyüklerin baskısı hakemleri değişik şekilde etkileyebiliyor. Eski futbolcu, yeni bir teknik direktör olarak bunu çok net gözlemleyebiliyorum. Evet hakemler de hata yapabilir. Ama hakemler o kadar büyük baskı altında ki; bu onlara daha fazla hata yapma imkanı sağlıyor. Onlar da biraz daha dikkat etmeli. Bizler de futbol kamuoyu olarak şapkamızı önümüze koymak lazım. Sonuçta canı yanan yine bizler oluyoruz. Bugün böyle bir olay yaşadık, üzgünüm."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak geç geldi ama erken ögrendi ..Tabi alışık değil :)))
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeş artık büyük addedilen ist.takimlarinda değilsin, bunlara alış. zamanında lehinize yapılan hatalardan memnundunuz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence takım yetersiz. Selçuk'un işi zor
    Cevapla
  • C****N 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz haklılık payı var. 2 futbolcusu sakatlanmadan önce Werghost dirseği vurdu. Topçunun yüzü kanadı. Ardından bir futbolcu daha sakatlandı. 11 kişi gol atamayan Akbabalar fırsatı kendi lehine çevirip 9 kişiye gol attı. Bunu söylüyor Selçuk. Bunu Türkiye'de en iyi yapan takım GS. Asıl akbaba onlar aslında. Bunu da Selçuk iyi bilir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Centilmenliğe sığmaz desen haklısın ama başka yere çekme istersen. Ha bu arada o centilmenligi yapan takımı henüz Turkiye de görmedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle