Nuri Şahin: VAR kayıtlarını dinlesem bile puan vermeyecekler

Fraport Tav Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, ellerinden gelen tüm mücadeleyi verdiklerini ama yetmediğini belirtti.

Nuri Şahin: VAR kayıtlarını dinlesem bile puan vermeyecekler
Nuri Şahin: VAR kayıtlarını dinlesem bile puan vermeyecekler
GİRİŞ 03.01.2023 23:57 GÜNCELLEME 03.01.2023 23:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fraport Tav Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, ellerinden gelen tüm mücadeleyi verdiklerini ama yetmediğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında FTA Antalyaspor, sahasında ağırladığı Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şahin, çok zor ve güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını bildirdi.

"Sordum, ilk pozisyon dedi bana"

Bu karşılaşma için oyun anlayışlarından çıktıklarını anlatan Şahin, “Sahamızın durumu belli. Rakibimizin oyun sistemi belli. Sistemde biraz değişikliğe gittik, önde basmak istedik. İlk yarıda başarılı olduk. İkinci yarıda 15 dakika Fenerbahçe baskı yaptı, çıkamadık yorulduk. Maçtan kopmadık 90. dakikada golde hepimizin gördüğü gibi ofsayt verdi. Kamuoyunun takdirine bırakmak istiyorum. Sordum, ilk pozisyon dedi bana. Bazıları da ofsayt der. Aktif değil, bazıları pasif diyecek aktif diyecek. VAR kayıtlarını dinlemek ya da dinlememek onun kararını verecek insan değilim. Ben takımın başındaki hocayım. Elimizden gelen tüm mücadeleyi veriyoruz. Gerisi benim elimde değil. Dinlesem bile puan vermeyecekler, o kamuoyunun takdiri. O konulara değinmek istemiyorum, üzgünüm, bu maçın hakkı bu değildi. Yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

"Takımımdan memnun kaldım"

Ligde her maçın zor olduğunun farkında olduklarını ifade eden Şahin, “Kolay bir sezon olmayacak, hiçbir kulüp için. Türkiye'de ligdeki şartlar ortada. Biz de bu sıkıntıyı çekiyoruz oyuncularım, ben, kulüp başkanımız. Takımımdan açıkçası gayet memnun kaldım bugün. Sakatlıklarımız var, onlar elimizi biraz daraltıyor, değişiklik anlamında. Ritim yakalama anlamında zorlanıyoruz. Herkes elinden gelen her şeyi yaptı ama yetmedi” ifadelerini kullandı.

"Bazı şeylerin normal olup olmadığını sorguluyorum"

Hakemler hakkında konuşmak istemediğini kaydeden Şahin, “Çıkar Antalyaspor’un hakkını savunurum. İnanın bana şu anda puan gelmeyecek geri, gelmesi imkansız. O konu hakkında konuşmak istemiyorum açıkçası. Bazı şeylerin normal olup olmadığını ben de bazen sorguluyorum açıkçası” şeklinde konuştu.

"Luyindama hasta, idmana çıkmadı"

Kadroda bulunmayan Luyindama ile de ilgili konuşan Şahin, “İlk kadroda olmadığı günlerde teknik kararımdı. Şimdi hasta. 3-4 gündür de idmana çıkmadı. O yüzden bugün kadroda değil, benim teknik kararımla” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • AklıSelim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hengame de adam nasıl konuşsun ortalığı karıştırmak ne senin takım benim takım millet sosyal medyada birbirine saydırıyor. Nuri konuşması gerektiği gibi konuşuyor... GS ve FB didişmesi memlekete zarar vermesin. İki takımda bitik ekonomik olarak dikkat edelim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe gerçekten büyük klüp. kamuoyu oluşturma, hakem üzerinde baskı kurma, rakibi sindirme, taraftarını haklı haksız bakmaksızın yönlendirebilme konusunda gerçekten takdiri hakediyor.
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    iddalarının olmadığı maçta hiç şey yokken ortalığı veyveleye verenler şimdi kem küm ediyorlar...
    Cevapla
  • Antalyaspor Mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni severdim. Ama sen fener'lilere sarılarak nuri şahin gözümden tamamen düştün. Maçta net 2 golümüz sayılmadı.
    Cevapla
  • Y.A. 1 yıl önce Şikayet Et
    Anladık,Eyvallah... Anlayanlar anlamayanlara anlatsın.!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle