Ömer Erdoğan'dan mağlubiyet yorumu! "Cezası ağır oluyor"

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Ümraniyespor maçı sonrası “Girdiğiniz pozisyonları değerlendiremezseniz cezası çok ağır oluyor.” dedi.

Ömer Erdoğan'dan mağlubiyet yorumu! "Cezası ağır oluyor"
Ömer Erdoğan'dan mağlubiyet yorumu! "Cezası ağır oluyor"
GİRİŞ 27.12.2022 20:27 GÜNCELLEME 27.12.2022 20:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında konuk ettiği Ümraniyespor’a 2-1 mağlup olan Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maç sonu basın açıklamasında bulundu.

Mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduğunu dile getiren Ömer Erdoğan, “Antalya’da aldığımız 3 puan sonrası burada yine bir puan alıp puanımızı 19 yaparak biraz daha yukarılara tırmanmak istiyorduk. Maça da iyi başladık. Çok erken bir golle 1-0 öne geçtik ama maalesef bunu çok uzun süre koruyamadık. Rakibimizin birinci bölgede çok iyi savunma yapıp geçiş oyunu oynayan, çabuk hücum yaptığını oyuncularımıza gösterdik. İlk yediğimiz gol de ona yakın bir goldü. Ondan sonra yine oyunun tamamen hakimi bizdik. Takibimiz geçiş oyununu devam ettirdi. Biz de kapalı savunmada çok net girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik” ifadelerini kulandı.

Ömer Erdoğan, İkinci yarı duran top sonrası yedikleri golden sonra işlerin zorlaştığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Tamamen ceza sahası önünde ciddi bir şekilde sayısal anlamda kalabalık bir savunma vardı. Bunu da açıkçası açmakta zorlandık. Kenar ortaları denedik, bazı oyuncu değişiklikleri yaptık. Yeni giren arkadaşlarımızın belki oyuna katkısıyla bunu başarmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Yenilmeyi hak etmedik. Girdiğiniz pozisyonları değerlendiremezseniz cezası çok ağır oluyor. Uzun süredir yenilmeyen bir Ankaragücü vardı, bunu devam ettirmek istiyorduk ama maalesef istediğimiz sonuca ulaşamadık. Bu bizim için çok ciddi bir ders olacak. Çalışmalarımıza yarından itibaren başlayıp, hatalarımızı minimuma indirip galibiyet serisine başlamak istiyoruz.”

Erdoğan, devre arası transfer yapmayı düşündüklerini ve transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, nokta transferlerle takım içerisindeki rekabeti arttırmak istediklerini vurguladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    heee senin aklın bjk maçında değilmi..bu ara 3.lig takımları bile sizi yener
    Cevapla
  • yücel haccacoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    vallabutakıma bi10numara 2 sag sol acık 1 hatta2 santrafor lazım
    Cevapla
  • RECEP Altın 1 yıl önce Şikayet Et
    bursa Ankara ele ele amatöre... ahhahahahaha
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 2 takim zamaninda cok acitmis demekki
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü ne güveniyorum. lig daha uzun. Ümraniye ligin dibinde ama top yuvarlak, biran da her şey değişebilir. Ankaragücü ligde kalacak, kalmalı..
    Cevapla
  • Ankaragüçlü 1 yıl önce Şikayet Et
    ayıp yaa şu takımı bike yenememek nedir ya
    Cevapla
  • yücel haccacoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    atamayana atarlar topcular işi ciddiye almazsa bu olur orta saha ileriye 4 belki5 iyadam lazım yoksaisimiz zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle