Groenendijk'ten sakatlık açıklaması: Yarın belli olacak

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Ghacha hakkında “arından itibaren yapılacak tetkikler neticesinde durumu belli olacak.“ dedi.

Groenendijk'ten sakatlık açıklaması: Yarın belli olacak
Groenendijk'ten sakatlık açıklaması: Yarın belli olacak
GİRİŞ 27.12.2022 20:17 GÜNCELLEME 27.12.2022 20:17

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Başakşehir’e konuk oldu.

Müsabakadan 2-0’lık skorla mağlup ayrılan Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maç sonu yaptığı açıklamada, “Başakşehir karşısında da geçtiğimiz haftalarda oynadığımız maçlardan ders çıkarılmayan hatalarımız oldu. Eksik oyuncularımız vardı ama biz bu durumun arkasına sığınmıyoruz. Biz yeterli oyuncu grubu kapasitesine sahip bir takımız. Maçın ilk 60 dakikasında iyi bir takım oyunu oynayan bir Antalyaspor izlediğimizi düşünüyorum. İkinci yarı golü yedikten sonra ne yazık ki oyun olarak geriye düştük. Deniz kaliteli bir oyuncu ve onu kontrol edemedik. Neticesinde de gol yedik. Bu durumdan en kısa zamanda çıkmamız gerekiyor. Gol atıp kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımızın da daha çok sorumluluk alması gerektiğini söylemek istiyorum” dedi.

Karşılaşmanın 27. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ghacha hakkında sorulan soruya da cevap veren Groenendijk, “Maalesef formda olan bir oyuncumuzdu ve sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yarından itibaren yapılacak tetkikler neticesinde durumu belli olacak. Umarım uzun süreli bir sakatlık olmaz” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.