Michael Kraft: "Altay Bayındır, Uğurcan Çakır'ı geçer"

Fenerbahçe'nin eski kaleci antrenörü Michael Kraft, son dönemin tartışılan ismi Altay Bayındır ile ilgili konuştu.

Michael Kraft: "Altay Bayındır, Uğurcan Çakır'ı geçer"
Michael Kraft: "Altay Bayındır, Uğurcan Çakır'ı geçer"
GİRİŞ 16.11.2022 09:53 GÜNCELLEME 16.11.2022 13:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Michael Kraft, 7 Ağustos 2020'de Fenerbahçe 'de göreve gelmiş, 3 Eylül 2021'e kadar çalışmıştı. Alman kaleci antrenörü, Altay Bayındır'ın yükselen performansında önemli bir paya sahip olmuştu. Kraft, son dönemde formu nedeniyle tartışılan eski öğrencisiyle ilgili olarak Radyospor'a konuştu.



"KÖTÜ MAÇLARDAN SONRA MESAJ ATIYORUM"

Şu anda boşta olan 56 yaşındaki antrenör, "Altay Bayındır ile zaman zaman konuşuyoruz. Kendisine iyi geçen maçlardan sonra da kötü maçlardan sonra da mesaj atıyorum. Fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi. Michael Kraft, bir kalecinin her zaman aynı performansı veremeyeceğini söyledi.

"UĞURCAN ÇAKIR'I GEÇER"

Alman kaleci antrenörü, "Bazen kötü maçlar da olabilir. Altay çok iyi maçlar da çıkardı. İnsanlar hep en iyi performansı bekliyor. Altay'ın formunun artıracağını düşünüyorum. Potansiyeli çok yüksek bir kaleci. Şu anda Uğurcan Çakır önde gözüküyor ama yaş olarak da Altay'dan büyük. Gelecekte Altay Bayındır'ın öne geçeceğine inanıyorum. Çünkü potansiyeli çok daha fazla. Bence Altay, ileride Avrupa'da çok iyi liglerde oynayacak" yorumunu yaptı.

Kraft ayrıca bir süredir İstanbul'da olduğunu ve bir Türk takımıyla görüştüğünü sözlerine ekledi. 

KAYNAK: RADYOSPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani güzel tespit. Uğurcan olduğu yerde durur sonra da Altay önünden yürüruerek geçerse mantıken geçmiş olur. Kraffft ince detayı yakalamış.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben aynı kanaatte değilim üst düzey kaleci değil yan toplarda zayıf pızisyon hataları var bu yaştan sonra yetenek gelişmez
    Cevapla
  • alpadg 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum, kapasite bu kadar. siradan bir kaleci bile değil şişirme
    Cevapla
  • SözünÖzü 1 yıl önce Şikayet Et
    Altay kendi taraftarının küfrettiği Uğurcan ise başka takım taraftarlarının hazmedemeyip küfrettiği kalecidir başka kıyaslamaya gerek yok
    Cevapla
  • Antrenör 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu kraft ne başarı sağlamışki Türkiye de iyi insan evet ama sportif anlamda Altay a ve diğer kalecilere ne katmış Altayın bu performansına ulaşmasını sağlayan o dönem gelen Marco Knopp tur hem çalışması hem işin detaylarını bilmesi Altayı o dönem çok başarılı grafik çizmesini sağlamıştır gündemde kalmak için her zaman konuşanlar işine baksın Altayın zaman zaman düşüşleri olacak tabiki Altay da Uğurcan da bu ülkenin bir değeridir o onu geçer o bunu geçeri bırakalım da ikisini birden nasıl daha iyi yerlere getirebiliriz ona bakalım
    Cevapla
  • Sultanbeyli 1 yıl önce Şikayet Et
    Altay iyi Uğurcan daha iyi soğukkanlı üstelik önünde kazma defansa rağmen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle