Mario Balotelli pişman oldu! Adana Demirspor'a dönmek istiyor

Sezon başında Adana Demirspor'dan Sion'a transfer olan İtalyan golcü Mario Balotelli, Adana ekibine geri dönmek istiyor.

Mario Balotelli pişman oldu! Adana Demirspor'a dönmek istiyor
Mario Balotelli pişman oldu! Adana Demirspor'a dönmek istiyor
GİRİŞ 08.11.2022 09:21 GÜNCELLEME 08.11.2022 15:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsviçre Süper Ligi'nin 15. haftasında karşı karşıya gelen Basel ile Sion'un maçı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın en çok konuşulan ismi Mario Balotelli oldu. Müsabakada sakatlanarak kenara gelen yıldız futbolcu, Basel taraftarları tarafından ıslıklı tepkiyle karşı karşıya kaldı. Basel taraftarlarına doğru sinirli bir şekilde yönelen Mario Balotelli, orta parmağını tribüne doğru gösterdi. Görev yapan hakemlerin görmediği, VAR müdahalesinin ise gerçekleşmediği anda Balotelli'ye herhangi bir kart çıkmadı.

Federasyon soruşturma başlatacak!

Mario Balotelli orta parmağını göstermekle yetinmedi bu kez de saha kenarında cinsel organını Basel taraftarlarına doğru yönelerek parmağıyla işaret etti. Balotelli'nin Basel - Sion maçında yaptığı hareket İsviçre Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi. Daha önce benzer olayların yaşandığı emsal kararların olduğu belirtilirken, Balotelli'nin en az 2 maç ceza alması bekleniyor. Federasyonun olayla ilgili soruşturma başlatacağı ve cezanın 5 maça kadar yükseltilmesinin gündeme geleceği belirtildi.

Geri dönmek istiyor!

İddiaya göre ise Balotelli, Sion'da mutsuz ve yeniden kendisini bulduğu Adana Demirspor'a geri dönmek istiyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yıldız oyuncuya verdiği şans ve kurduğu özel iletişimle yeniden ayağa kalkmasını sağlamıştı. Sezon başında ayrılmak için her şeyi yapan oyuncunun geri dönmek istediği ifade ediliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ÖzgüR 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana jübileni yapsın gel.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    adam haksız, seyirci ıslıklar ne var bunda, edepsizlik yapmaya bahane değil bu
    Cevapla
  • Duran 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı, seyirciye verin cezayı
    Cevapla
  • özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    sergen çok haklıydı.
    Cevapla