İskoç takımından Es Es için destek çağrısı

İskoçya Ligi takımlarından St. Johnstone'un taraftarları, zor günler geçiren Eskişehirspor için sosyal medyadan destek çağrısında bulundu.

İskoç takımından Es Es için destek çağrısı
İskoç takımından Es Es için destek çağrısı
GİRİŞ 19.10.2022 13:22 GÜNCELLEME 19.10.2022 13:22
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kapanma noktasına gelen Eskişehirspor için bazı dinamikler harekete geçti. Eskişehirspor yönetimi, transfer tahtasının açılabilmesi için dosyakapat.com internet sitesinden yardım kampanyası başlattı.

Eskişehirspor’a eski futbolcuları, bazı kulüpler destek olmaya başladı. Eskişehirspor’un, Avrupa kupalarında karşılaştığı ve kardeş takım ilan edilen St. Johnstone taraftarları da paylaşımlarda bulunarak kırmızı-siyahlılar için destek istedi. St. Johnstone Türkiye hesabı ve bazı taraftarları paylaşımında Eskişehirspor'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.



Scott Watson isimli taraftar, paylaşımında, “Dışarıdaki tüm St. Johnstone hayranlarına, bu fantastik kulübün hayatta kalmasına yardımcı olmak için lütfen aşağıda listelenen bu siteye bağışta bulunun” derken, St. Johnstone Türkiye sayfası da özel video hazırlayarak, “kardeşlerimiz” notunu düştü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Hulki 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de bazı kanunların değişmesi lazım. Acilen spor yasasının çıkması lazım. Şimdi bakıyorum kalplerimiz in haline % 90 nın borç batağına batmış durumda. Yazık günah değilmi.
    Cevapla
  • Bodrum 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsun yardım eden vatan hainidir kul hakkına girer
    Cevapla
  • Laz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi şimdi Fenerbahçe kurtarsın Eskişehir'in Allah Trabzonspor un eline düşürdü Eskişehir spor u kapansın affetmek Allah a mahsustur
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Benmi yaptım borcu
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilmem ki sen mi yaptin
    Cevapla
  • Vangolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca Eskişehir Allah var ya bu takıma sahip çıkın
    Cevapla
  • Loroz 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu 2010 2011 senesine sorsunlar
    Cevapla
  • boş işler 1 yıl önce Şikayet Et
    heykel yapmaktan sıra gelmez ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle