Montella'dan Belhanda sözleri: Büyük bir fark var...

Kasımpaşa’yı deplasmanda 4-1 mağlup eden Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella maçın ardından Belhanda'nın ciddi bir gelişim gösterdiğini söyleyerek, “Geçen sene ile bu sene arasında büyük bir fark var.” dedi.

Montella'dan Belhanda sözleri: Büyük bir fark var...
Montella'dan Belhanda sözleri: Büyük bir fark var...
GİRİŞ 15.10.2022 20:38 GÜNCELLEME 15.10.2022 20:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 4-1’lik farklı galibiyetle ayrılan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Galibiyet için mutlu olduğunu ifade eden Montella, “Aslında bu galibiyet için çok mutluyum. Zorlu bir deplasmanda iyi bir galibiyet aldık. Bunu iyi ve organize bir takıma karşı yaptık. Zaman zaman maçta bazı enstantanelerde bizi çok zor duruma düşürebilen bir takım vardı karşımızda. Kasımpaşa’yı tebrik etmek istiyorum. İyi bir takım. Bizim futbolcularımız da maçı sonun kadar bırakmadılar. 2-1 olduğunda dahi takımımız yakta kalmayı başardı. İyi bir galibiyete elde ettik. Böyle bir deplasmanda böyle bir galibiyet bizim için önemliydi” ifadelerini kullandı.

Belhanda hakkında da konuşan Montella, “Geçen sene ile bu sene arasında büyük bir fark var. Geçen sene birkaç sakatlık yaşadı ve fiziksel olarak geride kaldığı dönemler oldu. Kendisini tebrik etmek istiyorum. Bir forvet gibi hem gol atıp hem de asistler yapıyor. Performansı nedeniyle sizlerin huzurunda kendisini tebrik etmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedense Galatasaray maçlarında oynamıyor ama...
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Montella Gs'a alınmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ah fener maçı ah ah hakemler ah Bu takim şu anda açık ara liderdi oysaki
    Cevapla
  • Kocunan yara 1 yıl önce Şikayet Et
    Maç Kasımpaşa maçı sen. Fener diyorsun bu kadar düşmanlık yapmayın
    Cevapla