Pirlo, Hatayspor galibiyeti sonrası konuştu

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, 3-0 galip tamamladıkları Atakaş Hatayspor maçının ardından konuştu.

Pirlo, Hatayspor galibiyeti sonrası konuştu
Pirlo, Hatayspor galibiyeti sonrası konuştu
GİRİŞ 15.10.2022 17:45 GÜNCELLEME 15.10.2022 18:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Fatih Karagümrük, iç sahada karşılaştığı Hatayspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı kazanmanın kendileri için tek seçenek olduğunu ifade eden Pirlo, “Kazandık ve çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Herkesin üstünde baskı vardı bunu attığımız için mutluyum. Rakip de iyi bir ivme ile geliyordu. Kolay olmayacağını biliyorduk. Gol de yemedik bu da bizi çok mutlu etti. Fenerbahçe’ye karşı iyi oynadık ama puan alamadık. Kazanarak devam etmek iyi olacak. Bu istek, oyun anlayışı ve bu açlıkla devam etmemiz lazım. Bir maçın yetmeyeceğini biliyoruz. İlerisi için devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • YANİ 1 yıl önce Şikayet Et
    fenere 4 hataya 3 aslında adam iyi gidiyor denilebilir...
    Cevapla