Trabzonspor'u heyecanlandıran "Kum saati" paylaşımı!

Trabzonspor'da transfer çalışmalarının önemli gündemlerinden birisi olan Avusturyalı futbolcu Muhammed Cham için kulüpler arasındaki bonservis pazarlığı devam ediyor.

Trabzonspor'u heyecanlandıran "Kum saati" paylaşımı!
Trabzonspor'u heyecanlandıran "Kum saati" paylaşımı!
GİRİŞ 04.05.2024 11:18 GÜNCELLEME 04.05.2024 11:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Clermont'un Fransa Ligue 1'de küme düşme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle oyuncunun ayrılmak istediği ve bordo-mavililerin kendisine duyduğu ilgi nedeniyle çok mutlu olduğu öğrenildi. Kulüpler arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını bekleyen 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunarak, "Kum saati" görseli koydu.



Clermont'un ilk görüşmelerde bonservis beklentisini yüksek seviyeden açmasına rağmen sezon başında transfer edilen Batista Mendy'nin transfer sürecinde olduğu gibi yoğun bir pazarlık içerisine girileceği belirtildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • bilgin 1 hafta önce Şikayet Et
    kum saati paylaşımını buraya alıntılamayı beceremediniz mi? böyle haber mi olur . bu site iyice basit işler yapıyor . fotomaçtaki haberleri buraya taşıyor onu bile buraya taşımaktan aciz
    Cevapla
  • Hetrik Nuri 1 hafta önce Şikayet Et
    2.Lig topçusu. Mendy de boş topçu. Çok yetersiz. Yetersizliği yetmezmiş gibi cebinde Kırmızı Kart la dolaşıyor...! Abdullah Avcı boş işlerle uğraşmasın. Doğru dürüst topçu aldıracaksa aldırsın. Mendy ide postalansınlar. Trabzonspor bunlarla bir yere varamaz.
    Cevapla
  • Mustafa 1 hafta önce Şikayet Et
    İyice bakın sakat falan olmasın bu yıl gelenlerin çoğu sakat çıktı.
    Cevapla