Andrea Pirlo: Planladığımız gibi omuz omuza mücadele ettik

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Fenerbahçe karşısında planladıkları gibi omuz omuza mücadele ettiklerini ve göğüs göğse çarpıştıklarını ifade ederken sonunu getiremediklerini söyledi.

Andrea Pirlo: Planladığımız gibi omuz omuza mücadele ettik
Andrea Pirlo: Planladığımız gibi omuz omuza mücadele ettik
GİRİŞ 09.10.2022 23:08 GÜNCELLEME 09.10.2022 23:08

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Fenerbahçe’ye 5-4 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, çok iyi bir maç oynadıklarını ifade ederek, “Çok büyük bir seyircinin önünde istediklerimizi sahaya yansıttık ama son gol her şeyi bozdu. Planladığımız gibi omuz omuza mücadele ettik, göğüs göğse çarpıştık ama sonunu getiremedik. Yürekli oynadık. Ben hayatımda 4 gol atıp da kaybeden takım hatırlamıyorum, ama böyle şeyler oluyor. 2 tane penaltı pozisyonundan gol yedik, savunma dikkatsizliğinden bu penaltılar oldu. Yeniden başlamamız için yeniden ilham verebilir bu maç, bu arzuyu diğer maçlara yaymak iyi olabilir. Her maçta kararlar alıyoruz. Bugün Borini’yi daha geniş alanda oynayabileceği için tercih ettim. Rakibe göre de oyun planımız oluyor” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.