Hakan Keleş: "Ofsayt çizgisi hatalıydı"

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Beşiktaş'a 1-0 kaybettikleri mücadelenin ardından ofsayt pozisyonuyla ilgili konuştu.

Hakan Keleş: "Ofsayt çizgisi hatalıydı"
Hakan Keleş: "Ofsayt çizgisi hatalıydı"
GİRİŞ 09.10.2022 00:20 GÜNCELLEME 09.10.2022 12:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş'ten ofsayt pozisyonuna eleştiri geldi

Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu söyledi.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Hakan Keleş, "Ama kazanacak da bir futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Özellikle ilk yarı kötü bir oyun sergiledik. Bunun da biraz zeminden kaynaklandığını düşünüyorum. Rakip de çok zeminden şikayet etti. Biz daha iyi pas yapan bir takımız. Pas hataları biraz problem yarattı. Geriden oyun kurarken zorluklar çektik. Rakibin ön baskıları da bizi biraz zorladı. Onun için ilk yarı sorunlar yaşadık." dedi.

Keleş, ikinci yarı biraz daha derli toplu oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Daha istekli, arzulu ve coşkuluyduk. Attığımız bir gol ofsayt gerekçesiyle verilmedi, çizginin biraz hatalı olduğunu görüyorum. İnanacağız, güveneceğiz. Berabere kalsaydık bizim için moral olacaktı. Kazanacak bir oyun sergilemedik. Biz daha iyi şeyler yapacağız. Taraftarımızı üzdüğümüz için üzgünüz. Berabere bitirebileceğimiz bir maçtı." şeklinde konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapmayın bırakın ağlamayı, futbolumuzda yüzlerce hatalı karar varken, doğru çizilmiş çizgiye bari itiraz etmeyin...
    Cevapla
  • Hasa 1 yıl önce Şikayet Et
    Besiktaş baskanı federasyona baskına gelir diye ofsayt çizgisini çektik. 3 haftadır berabere kalıyor.
    Cevapla
  • Camlica 1 yıl önce Şikayet Et
    Dogru. Bjk nin ilk golu kambold gitti
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bal gibi gol, kuşlar üzülmesin diye golü vermediler.
    Cevapla
  • izmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    boş boş bi açıklama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle