Vincenzo Montella: Bizi sevindiren taraf...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 1-1 berabere bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından, "3 puan alamadığımız için çok üzgünüz. Bizi sevindiren taraf ise, rakibe gol haricinde çok net bir pozisyon vermedik." dedi.

Vincenzo Montella: Bizi sevindiren taraf...
Vincenzo Montella: Bizi sevindiren taraf...
GİRİŞ 07.10.2022 23:03 GÜNCELLEME 07.10.2022 23:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor puanını 18’e yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Gaziantep FK ise puanını 12’ye yükseltti.

"3 puan alamadığımız için çok üzgünüz"

Zorlu maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Montella, "Bugün çok iyi performans gösterdiğimizi söylemem gerekiyor. Maç içerisinde çok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. İlk yarıda da 1-0 öne geçebilirdik ama bulduğumuz net pozisyonları değerlendiremedik. Yine golün ardından 2-0 yapıp maçı kapatabilecek pozisyonlar yakaladık ancak yine son vuruşları iyi yapamadık. Rakip kırmızı kart gördü ve 10 kişi kaldı. Bu avantaj gibi gözükmüştü. Maçın geneline baktığımızda genel olarak iyi performans gösterdiğimizi söyleyebilirim. Çok üzgünüz 3 puan alamadığımız için. Bizi sevindiren taraf ise, rakibe gol haricinde çok net bir pozisyon vermedik. Galibiyet alamadığımız için üzgünüz ama performans olarak baktığımızda takımın iyi olduğunu söyleyebilirim" dedi.

"Maçın sonunda neden sadece 6 dakika uzatma verildi anlamadım"

Maçın sonuna eklenen 6 dakikalık uzatmanın yetersiz olduğunu da aktaran Montella, "Ben izin verirseniz bir şey söylemek istiyorum. Bu konuda kendimi geliştirmem lazım. Bazı konular beni çok rahatsız ediyor. Maçın ikinci yarısında sadece bir pozisyonda 6 dakika oynanmayan bir zaman var. Sonrasında da çok durdu oyun. Neden sadece 6 dakika veriliyor. Bunu anlamıyorum. Hakem penaltı vermemesine kızmıyorum ama neden bu kadar oyun durmuşken sadece 6 dakika veriliyor bunu anlamakta zorlanıyorum" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Tarafsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlamak istemeyen M.H.K dir yazık bu hakemleri zaman kaybını ve oyun durmaları durum eğitimi vermeleri gerekir çok acil olarak futbolcu larda karakterini gösteriyor oyundan yavaş çıkmalar yerde ayağı kırılmış gibi yatmalar sonra kalkıp atağa geçtiğinde sanki ayağı kaynamış f.t.r görmüş ant.eksiği gitmiş depar atmalar rezillik böyle karaktersiz lik olmaz
    Cevapla
  • Kazim peker 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyi anlamadin herkes idda oynuyor bahis girmis isin icine italyansin bu isin ustadisiniz yapma boyle uzme biziiiii
    Cevapla
  • ERSAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Burası türkiye biz bile anlamıyoruz artık normal karşılıyoruz süre kayıplarında genellikle böyle hatalar yapıyorlar
    Cevapla