İtalyanlar yazdı! Andrea Pirlo ile yollar ayrılabilir

İtalyan basını, bu sezon Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo ile yolların ayrılabileceğini duyurdu.

İtalyanlar yazdı! Andrea Pirlo ile yollar ayrılabilir
İtalyanlar yazdı! Andrea Pirlo ile yollar ayrılabilir
GİRİŞ 05.10.2022 09:21 GÜNCELLEME 05.10.2022 09:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Andrea Pirlo yönetiminde yeni sezona umut dolu başlayan Fatih Karagümrük'te işler iyi gitmiyor. Kırmızı-siyahlı ekibin 7 maçtaki performansı, İtalyan basınında yorumlandı.

Süper Lig'de Başakşehir, Adana Demirspor, Konyaspor ve Galatasaray'ın 17 puanla zirvede yer almaları sürpriz olarak değerlendirilirken, sezon başındaki en büyük hayal kırıklığının Pirlo'nun Fatih Karagümrük'ü olduğu belirtildi.

Yollar ayrılabilir!

İstanbul ekibinin, İtalyan teknik adam yönetiminde 7 maçta sadece MKE Ankaragücü'nü mağlup ettiği ve 6 puan topladığı vurgulanırken, Pirlo'nun pozisyonunun risk altında olduğu öne sürüldü. Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken bir haftayı BAY olarak geçen ve 7 maçta 6 puan alan Fatih Karagümrük, 14. sırada yer alıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyapsın adam kendi mi oynayacak takımın kapasitesi bu kadar
    Cevapla