Hakan Keleş'ten Beşiktaş sözleri! "Geçen sene 4 puan aldık"

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un Teknik Direktörü Hakan Keleş, "İçeride Beşiktaş maçımız var. Çok zor bir maç olacak. Geçen sene Beşiktaş'tan 4 puan aldık. Bu sene de iyi bir sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Hakan Keleş'ten Beşiktaş sözleri! "Geçen sene 4 puan aldık"
Hakan Keleş'ten Beşiktaş sözleri! "Geçen sene 4 puan aldık"
GİRİŞ 20.09.2022 18:00 GÜNCELLEME 20.09.2022 18:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Kayseri kampının çok verimli geçtiğini ifade ederek, yeni katılan futbolcuların da uyumlarının gerçekleşmesinden sonra ligde daha iyi konuma geleceklerini aktardı.

Hakan Keleş, 2 Ekim'de deplasmanda oynayacakları Corendon Alanyaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp iyi bir Giresunspor izlettirmek istediklerini vurguladı.

Keleş, ligde Anadolu takımlarının son dönemlerde yükselişe geçtiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Ligin en düşük bütçeli ve en genç üçüncü takımı olarak üzerine koyarak ilerlemeyi hedefliyoruz. Adana Demirspor'un ligin lideri olduğunu görüyoruz. Konyaspor da ligin 5. sırasında yer alarak başarılı bir durum sergiliyor. Bu, Anadolu kulüplerinin artık daha güçlü olduğunu gösteriyor."

Giresunspor'un vefakar taraftarlarının maçlarda takıma inanılmaz destek verdiğinin altını çizen Keleş, "Onlardan çok memnunuz. Bir şeyler başaracaksak bu hep beraber olacak. Alanya dönüşü içeride Beşiktaş maçımız var. Çok zor bir maç olacak. Geçen sene Beşiktaş'tan 4 puan aldık. Bu sene de iyi bir sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • lale 1 yıl önce Şikayet Et
    Atma zehirli oku. rakibi niye konsantre etmeye çalışıyorsun ki
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene hatay gibi sende 7 tane yeme sonra
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi oynayan kazansin dostum sıkıntı yok rakip kim olursa olsun
    Cevapla
  • Mehmet y 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah büyüktür Hako
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Önunde alanya maci var, sen besiktas macini konusuyorsun. Yaziklar olsun size, git once kendi rakibinden puan al. Sonra besiktas macini dusunursun.
    Cevapla
  • Tmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer erdoganda senin gibi bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam 7 yemislerdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle