Sivasspor için Domenec Torrent iddiası!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent'in, Süper Lig'de kötü günler geçiren Sivasspor'un başına geçeceği iddia edildi.

Sivasspor için Domenec Torrent iddiası!
Sivasspor için Domenec Torrent iddiası!
GİRİŞ 14.09.2022 10:05 GÜNCELLEME 14.09.2022 23:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yarım dönem Galatasaray'ı çalıştıran teknik direktör Domenec Torrent ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Şu anda boşta olan ve Türkiye'deki maçları seyreden Torrent'in Süper Lig ekibi Sivasspor'un başına geçeceği iddia edildi.

Beşiktaş-Sivasspor maçını izledi

Sarı kırmızılılarda geçen sezon Fatih Terim'in ardından teknik direktörlük görevine gelen ve sezonu sarı kırmızılı takımın başında tamamlayan Domenec Torrent, Süper Lig'deki maçları da yakından takip ediyor. Torrent son olarak Beşiktaş - Sivasspor maçını Vodafone Park'ta takip etti.

1.30 puan ortalamasını tutturdu

İspanyol teknik adam karşılaşmayı Beşiktaş yedek kulübesinin hemen arkasında yer alan bölümde yardımcısıyla birlikte izledi. Galatasaray'ın başında 20 maça çıkan Domenec Torrent, maç başına 1.30 puan ortalaması tutturmuştu.

 

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas'ta değişmesi gereken tek şey seyirci davranışı. 81 il var, İstanbul dışından 12 takım var. Bu takımlardan biri Sivas. Ama bizim seyirci istiyor ki biz stada gitmeyelim, kulüp para kazanmasın ama takım Real Madrid gibi oynasın. Mecnun başkanın yerine gelecek hiç kimse takımı tutamaz, 2 yılda amatör oluruz.
    Cevapla
  • cruelhalo 1 yıl önce Şikayet Et
    yönetim ticari amaçlı kulüp yönetmesin bazi transferlerde keseyi açsın gibi seyler istiyoruz faysal fajr anlasama di ne guzel top oynuyordu onu ihya edip tutabilirlerdi demi
    Cevapla
  • Ziyaettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Rızanın yerine deyil Başkanın yerine adam bulsunlar.
    Cevapla
  • bjkli 1 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde ligden dusmek istiyorlar D:
    Cevapla
  • Ali Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hocaya saygısızlık vefasızlık olur
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas'a başka hocamı yok türk olsun bizim olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle