Adil Demirbağ: Tepkisiz kalacak değilim

Konyaspor'un 1-0 kazandığı Fenerbahçe maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Adil Demirbağ, Yeşil-Beyazlı camiadan özür diledi.

Adil Demirbağ: Tepkisiz kalacak değilim
Adil Demirbağ: Tepkisiz kalacak değilim
GİRİŞ 30.08.2022 23:26 GÜNCELLEME 30.08.2022 23:26
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor 'un, Fenerbahçe 'yi 1-0 devirdiği maçta kırmızı kart görerek Yeşil-Beyazlıları 10 kişi bırakan Adil Demirbağ camiasından özür diledi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan tecrübeli stoper şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle dün (29.08.2022) oynamış olduğumuz arabam.com Konyaspor - Fenerbahçe maçında galibiyet hırsıyla gördüğüm ikinci sarı kart ile oyundan atılıp takım arkadaşlarım, yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Buna rağmen galibiyeti alan ve gol yememezlik serimizi bir maç daha uzatan takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum.

Maç esnasında ikili mücadelede FIFA Oyun Kuralları çerçevesinde hassas bölge olarak tanımlanan bölgeme ve yine hassas bölge olarak tanımlanan yüzüme aldığım darbelerle yere düştüm. Ben yıllardır profesyonel futbolcuyum, profesyonelliğimden asla ödün vermedim ve asla da ödün vermeyeceğim. Fakat dün sosyal medyada başta kıymetli annem ve kıymetli aslına varana kadar edilen küfürlere, hakaretlere ve tehditlere karşı da susacak, tepkisiz kalacak değilim. Yıllardır oynadığımız futbol zemininde çokça küfür yemişizdir fakat kamuoyu da takdir eder ki bu olay diğerleri gibi gelip geçecek kadar basit değildir.

Söz konusu hakaret, küfür ve tehdit mesajları hakkında adli işlemlerin başlatılmış olduğunu duyurmak isterim. Öte yandan haddini aşan bu paylaşımlara karşı bana desteklerini esirgemeyen başta Büyük Konyaspor ve diğer tüm takım taraftarlarına teşekkür ederim."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • M~e~t~o 1 yıl önce Şikayet Et
    Şuradaki yorumlarda bile koyu bir taraftarlık var Fenerli diyor ki sen valenciaga'yı kışkırttın falan diyor Bunları eleştirin Ama adamın anasını avradını küfür etmek ne ya bunu niye eleştirmiyorsunuz
    Cevapla
  • İşçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce sol kolunla uygunsuz yaptığın o hareketi ifade etmiş olsaydın sana helal olsun derdim ama malesef sen yaptığını değil yapılanı söylemeyi tercih edip daha çok provakosyona debep olmuş oldun sana yazıklar olsun
    Cevapla
  • nusrettt 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol (!) kariyeri bitince üzülmesin, tiyatrodan iyi ekmek yer.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zorunamı gitti abc
    Cevapla
  • yorumcu ÇRM 1 yıl önce Şikayet Et
    diğer takımlarıda olaya dahil ederek olayı nerelere getirmek istediğin belli oldu.Karışıklık çıkartmak derdindesin galiba ama bu İNSANA YAKIŞMAZ sen kendine yakıştırırmısın onu bilmem tabi karekter meselesi zihniyet meselesi gelecekte neler olur bilinmez ama İNSAN İNSANA MUHTAÇTIR.TABİİ İNSAN İNSANA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle