Başakşehir, Kayserispor'a şans tanımadı!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Başakşehir, Kayserispor'a şans tanımadı!
Başakşehir, Kayserispor'a şans tanımadı!
GİRİŞ 21.08.2022 21:12 GÜNCELLEME 22.08.2022 00:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir ve Kayserispor, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Turuncu-lacivertli ekip müsabakayı 2-0 kazandı.

Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri, 22. dakikada Chadli ve 49. dakikada Berkay Özcan kaydetti.

Başakşehir gelecek haftayı bay geçecek. Kayserispor ise Giresunspor'u konuk edecek.

Başakşehir bu sonuçla puanını 7'ye çıkardı. Kayserispor ise 3 puanda kaldı.

Medipol Başakşehir'de Mesut Özil ilk kez sahada

Medipol Başakşehir'in sezon başında kadrosuna kattığı Mesut Özil, turuncu-lacivertli formayı ilk kez Kayserispor karşısında giydi.

Yedekler arasında yer alan Mesut, mücadelenin 80 dakikasında Berkay Özcan'ın yerine oyuna dahil oldu ve kalan dakikalarda görev aldı. Tribünlerden de Mesut'a destek tezahüratları yapıldı.

Mesut Özil, Süper Lig'de son maçını 20 Mart 2022'de Fenerbahçe'nin sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelede oynamıştı. Mesut, 153 gün sonra Süper Lig'de sahaya çıktı.


Medipol Başakşehir: 2 - Yukatel Kayserispor: 0

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Samet Çiçek, Yusuf Bozdoğan

Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Caiçara, Ahmed Touba, Ndayishimiye, Lima, Biglia (Dk. 62 Mahmut Tekdemir), Berkay Özcan (Dk. 80 Mesut Özil), Deniz Türüç (Dk. 46 Serdar Gürler), Aleksic, Chadli (Dk. 62 Münir), Szysz (Dk. 73 Crivelli)

Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Karimi (Dk. 73 Campanharo), Kolovetsios, Carole, Emrah Başsan (Dk. 54 Mane), Cardoso (Dk. 73 Baran Ali Gezek), Bertolacci (Dk. 69 Mensah), Hosseini, Thiam, Mustafa Pektemek (Dk. 46 İlhan Parlak)

Goller: Dk. 22 Chadli, Dk. 49 Berkay Özcan (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 26 Deniz Türüç, Dk. 44 Lima, Dk. 59 Aleksic, Dk. 61 Ahmed Touba, Dk. 90+1 Crivelli (Medipol Başakşehir)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir oyunu uykumu getiriyor. 90 li yılların oyunu gibi durarak oynuyor. Galip gelmesi Kayseri'nin çok kötü olmasından.
    Cevapla
  • Asitane 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Başakşehir, İstanbula yakışan tek takimsin. Digerleri gibi şımarık değilsin, hakkin olmayani almıyorsun. Yolun açık olsun.
    Cevapla
  • Kayseri38 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri hic kendinde değil Cagdaş hoca ne yapmaya calısıyo anlamadım hic varlık gösteremediler bu kafayla giderse lige erken havlu atar acilen toparlanmalı....
    Cevapla
  • Anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Önümüzdeki hafta 4 takımın hafta içi avrupa maçları var. Arka arkaya Avrupa dönüşü, zor maçlardan dolayı puan kaybetme ihtimali yüksek bir takım bu haftayı bay geçecek. Bu sadece ve sadece çok şanslı takım hangisi olabilir?
    Cevapla
  • Xyz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri rezalet bir futbolla hak ettiği yenilgiyi aldı. Adamlar resmen sahada yürüdü. Süper lig size fazla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle