Sancak'tan Balotelli açıklaması: Zorla tutamayız

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası konuştu. Sancak, "Bir tane santrafor alacağız. Balotelli kalırsa başımızın üstünde yeri var. Ama gitmek isterse de zorla kimseyi tutamayız" dedi.

Sancak'tan Balotelli açıklaması: Zorla tutamayız
Sancak'tan Balotelli açıklaması: Zorla tutamayız
GİRİŞ 14.08.2022 00:42 GÜNCELLEME 14.08.2022 00:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli'nin başka takımda oynamak istediği taktirde gitmekte özgür olduğunu ifade etti.

Sancak, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası AA muhabirine, 3-0 lık galibiyet için takımını kutladığını söyledi.

"Takımımız keyifli bir maç izletti"

Demir Grup Sivasspor'u da tebrik eden Sancak, "Takımımız, seyirciye keyifli bir maç izletti. İnşallah bundan sonra da devamı gelir, arzumuz bu yönde." dedi.

"Gitmek isterse zorla kimseyi tutamayız"

Mario Balotelli'nin transfer olma durumu ile ilgili gelen soru üzerine Sancak, "Şimdi biz bir tane santrafor alacağız. Balotelli kalırsa başımızın üstünde yeri var. Ama gitmek isterse de zorla kimseyi tutamayız. Neticede sözleşmesinde 'serbest kalma' maddesi var. Ödeyen takım alıp götürebilir eğer kendisi de gitmek isterse. Yapabilecek bir şey yok." ifadesini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Kırıkhanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Adana'ya şampiyonluk yakışır
    Cevapla
  • ZK D. 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam istenen başkan tipi. Gitmek isteyen kalırsa fayda vermez
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Inanin su Balotelli yi oynatabilseler Fenerbahce ye alinmasini cok isterdim.Onun ayarinda Su an Buyuk takimlarda golcu yok.Yeterki futbol a kendini versin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalırsa hem kendisi için hemde Demirspor için iyi olur
    Cevapla