Resmi açıklama geldi! Cüneyt Çakır'dan flaş karar!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Cüneyt Çakır hakemliği bırakmak istediğini TFF'ye bildirdi." dedi.

Resmi açıklama geldi! Cüneyt Çakır'dan flaş karar!
Resmi açıklama geldi! Cüneyt Çakır'dan flaş karar!
GİRİŞ 04.08.2022 21:53 GÜNCELLEME 04.08.2022 23:13
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Cüneyt Çakır'ın hakemliği bırakmak istediğini söyledi.

Mehmet Büyükekşi'nin Cüneyt Çakır hakkındaki açıklamaları şöyle;

"Geçen hafta Bolu'da bir kamp, seminer gerçekleştirdik. Seminerde MHK'ya Cüneyt Çakır hocamız başvurmuş, yurt dışından birçok teklif aldığını söyledi. Birçok teklif aldığını ancak hakemlik kariyerini Türkiye'de sonlandırmak istediğini söyledi. Cüneyt Çakır, sonraki dönemde de alt kademedeki hakemlere eğitip vermek, yeni Cüneyt Çakırlar yetiştirmek istiyorum dedi. Bu camiaya katkı sağlayacağım dedi. Türk futbol ailesine borcunu böyle ödemek istediğini söyledi."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Çakıra en çok iftira atanlar eskiden hakem şimdi yorumcu olan futbol cahilleri. Çünkü Cüneyt Çakırın yönettiği maçları rüyalarında bile yönetemeyeceklerini biliyorlar. Cüneyt Çakırın yönettiği maçları bir izlesinler birde bizim takımların Avrupa'da oynadığı maçları bir izlesinler Cüneyt Çakırın kartına baş vurduğu pozisyonlarda Avrupa takımları ile oynadığımız maçlarda benzer pozisyonlarda takımlarımızın benzer kartlar gördüğünü görecekler. Çünkü adam yurt içindeki maçlarını dahi Avrupa usulü yönetmeye çalışıyordu.
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    yürü
    Cevapla
  • MERDOGAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin bir sezonda iki kupasını çaldı.
    Cevapla
  • Taci 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun Türk Futbolu hiç bir şey kaybetmez ama umarım gelen gideni aratmaz. Birde lütfen yeni Cüneyt Çakırlar yetiştirmesin bir tanesinden yeterince çektik fazlasına gerek yok.
    Cevapla
  • İzmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakır tabi dünyaligini yaptı biz yine devam 3,500tl geçinmeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle