Abdulkadir Parmak, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kayserispor forması giyen Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Abdulkadir Parmak, Gaziantep FK'da
Abdulkadir Parmak, Gaziantep FK'da
GİRİŞ 27.07.2022 18:38 GÜNCELLEME 27.07.2022 18:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kayserispor'da forma giyen ve bonservisi Trabzonspor'da bulunan Abdulkadir Parmak'ı kadrosuna kattı. Gaziantep ekibi, genç orta saha oyuncusu ile bir yıllık kiralık sözleşme imzaladı.



Konu ile ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, başarılı orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak’ın kiralanması konusunda Trabzonspor ve oyuncunun kendisi ile bir yıllık kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Abdulkadir Parmak’a kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" denildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Giresunspor varken nedem antepe kiralandı anlamış degilim
    Cevapla
  • AKREP 1 yıl önce Şikayet Et
    Giresunspor kiraladığı topçuların parasını da TRABZON SPOR 'A ödetiyor du da ondan olmasın çok bilmiş
    Cevapla
  • Fatih 28 1 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz takımlarına faydası olur diye korkarlar.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    şansa topçu olmuş biri bu
    Cevapla