Trabzonspor, Djaniny ile anlaşma sağladı

Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın kesinlikle takımda kalmasını istediği Djaniny için kontratını 2 yıl daha uzatmak için oyuncu cephesiyle anlaşma sağladı.

Trabzonspor, Djaniny ile anlaşma sağladı
Trabzonspor, Djaniny ile anlaşma sağladı
GİRİŞ 23.07.2022 10:20 GÜNCELLEME 23.07.2022 22:09

Abdullah Avcı’nın kesinlikle takımda kalmasını istediği Djaniny Semedo’nun menajeri İstanbul’a geldi. Bordo-Mavililer, 31 yaşındaki golcü oyuncunun kontratını 2 yıl daha uzatma konusunda oyuncu tarafıyla anlaşmaya vardı.

Geçen sezon 10 gol, 3 asistlik performansla şampiyonluğa önemli katkısı bulunan Djaniny Semedo, Abdullah Avcı’nın takımdaki vazgeçilmezlerinden.

Geçtiğimiz sezon başında da teklifler olmasına rağmen Yeşil Burun Adalı yıldızı kadroda tutan ve “Senin gibi bir oyuncunun boşluğunu kolay kolay dolduramam” diyen Trabzonspor’un hocası, bu sene de Djaniny’nin kesinlikle takımda kalmasını istiyordu. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.