Musa Çağıran, Hatayspor’da

Hatayspor, geçtiğimiz sezon Konyaspor’da forma giyen Musa Çağıran’ı kadrosuna kattı.

Musa Çağıran, Hatayspor’da
Musa Çağıran, Hatayspor’da
GİRİŞ 22.06.2022 14:16 GÜNCELLEME 22.06.2022 14:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Hatayspor, transferlere de devam ediyor. Bordo-beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezon Konyaspor'da top koşturan Musa Çağıran ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı orta saha, geçen sezon Konyaspor ile 15 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Hatayspor'dan yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Konyaspor forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Musa Çağıran ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Hatayspor'umuza hoş geldin Musa Çağıran” ifadelerine yer verildi.

Hatayspor, Cengiz Demir ile anlaştı

Hatayspor, yeni sezonda yerli ve genç oyunculara önem verirken, bonservisi Antalyaspor’da olan ve geçtiğimiz yıl Akhisarspor’da forma giyen Cengiz Demir ile 3-1 yıllık sözleşme imzaladı.

21 yaşındaki savunma oyuncusu 2. Lig takımlarından Akhisarspor’da 16 maçta forma giyerken takımına gol ve asist katkısında bulunamadı. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın da katıldığı imza töreni ile Cengiz Demir Hataysporlu oldu.



Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz Antalyaspor'dan Cengiz Demir'i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Akhisarspor'da kiralık olarak oynayan genç defans oyuncusu Cengiz Demir ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Atakaş Hatayspor'umuza hoş geldin Cengiz Demir” ifadelerine yer verildi.

Genç defans oyuncusu Antalyaspor U-19, U-21 takımlarında forma giyerken, daha sonra 2. Lig takımlarından Bodrumspor ve Akhisarspor takımlarının formasını giydi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • adam 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam da ne kadar yer değiştirdi
    Cevapla